FC Hermannstadt vrea să dubleze victoria din prima etapă, la Unirea Constanța. Marius Măldărășanu: ”Nu ne interesează problemele lor, vrem să câștigăm.” Reacțiile lui Paul Antoche și Andrei Sîntean

Răzvan STÎNGĂ 03 Aug. 2021, 19:35 Liga 2
FC Hermannstadt vrea să dubleze victoria din prima etapă, la Unirea Constanța. Marius Măldărășanu: ”Nu ne interesează problemele lor, vrem să câștigăm.” Reacțiile lui Paul Antoche și Andrei Sîntean

FC Hermannstadt vrea să dubleze victoria din prima etapă a Ligii a 2-a. După ce au trecut de FC Buzău cu 2-1, sibienii vor un succes și cu Unirea Constanța, în fața căreia pornesc, la prima vedere, ca favoriți. Marius Măldărășanu, Paul Antoche și Andrei Sîntean au prefațat confruntarea cu echipa de la malul mării.

Marius Măldărășanu: ”Nu ne interesează problemele Constanței, mergem acolo să câștigăm” 

Antrenorul Marius Măldărășanu se așteaptă la o partidă dificilă, chiar dacă Unirea Constanța nu a terminat nici măcar conturarea lotului, în acest moment mai fiind în căutarea câtorva fotbaliști. Un aspect peste care speră ”principalul” să treacă jucătorii săi este căldura.

Partida dintre Unirea Constanța și FC Hermannstadt se dispută joi de la ora 17:30. Totuși, o oră rezonabilă ținând cont de faptul că ambele cluburi au jucat în prima etapă la orele prânzului.

Nu vreau să pară un clișeu, dar cum am spus și la prima conferință, înainte de meciul cu Buzău, toate partidele sunt grele. Repet, cunosc nivelul Ligii a 2-a. Într-adevăr, e o deplasare lungă, nu am avut un ciclu săptămânal normal să spun așa, pentru că a fost o perioadă destul de scurtă. Sper ca băieții să își revină din punct de vedere fizic, pentru că au depus un efort fizic foarte mare la ultimul meci, pe o căldură puternică.

Mă gândesc că joi vom avea cam același inconvenient. În rest, mergem cu gânduri mari, să câștigăm. Unirea Constanța e o echipă mult schimbată, cum sunt de altfel multe echipe sezonul ăsta. Are ceva probleme de lot, după cum am văzut că a spus Ianis Zicu, din punct de vedere numeric.

Nu ne interesează problemele lor, mergem acolo să câștigăm, pentru că obiectivul nostru e promovarea. Vrem punctele, iar după meciul acesta să fim acolo sus. Jucătorii tineri pot face un joc bun, după care să joace mai prost.

Meciurile nu seamănă unul cu celălalt. Ușor-ușor, începem noi echipele să ne cunoaștem și fiecare își va lua măsuri. Ele față de noi, de cum jucăm, noi la rândul nostru, la fel, încerăm să cunoaștem adversarul cât mai bine și să profităm de slăbiciunile lui.

Sper să jucăm mai bine ca în primul meci. Mă bucur că am debutat cu dreptul. Am avut și noi problemele noastre, sper să le rezolvăm”, a spus Marius Măldărășanu înainte de jocul cu Unirea Constanța, la conferința de presă.

Paul Antoche: ”Pot să spun, oarecum, că mă întorc acasă, am jucat doi ani și jumătate acolo” 

Partida este una specială pentru Paul Antoche, care a jucat pentru fosta Farul. Practic, la Unirea Constanța se regăsesc foarte mulți jucători de la vechea entitate, iar antrenorul este același, Ianis Zicu.

Oricum, Antoche își dorește să își învingă foștii colegi.

Pot să spun, oarecum, că mă întorc acasă, am jucat doi ani și jumătate acolo (n.r. – la fosta Farul). Am foarte mulți prieteni, cunosc foarte multe persoane, aproape întreg stafful, am fost în jur de doi ani cu el. Va fi o plăcere să ne revedem, dar când va începe meciul, fiecare va trage pentru echipa lui. Nu mai contează ce a fost, eu vreau să luăm cele trei puncte.

A fost un meci destul de greu cel trecut, a fost pe o căldură sufocantă. A trebuit să ne adaptăm condițiilor. A fost și prima etapă, au fost și ceva emoții, dar a fost important că am câștigat.

Cu siguranță că va fi cald și la Constanța, dar indiferent de condițiile atmosferice, trebuie să ne facem jocul și să ieșim învingători. Să facem șase puncte și să fim acolo în față în clasament”, a afirmat Paul Antoche.

Andrei Sîntean: ”Cu Unirea Constanța le pot promite suporterilor că echipa va câștiga” 

Partida de pe terenul Unirii Constanța a fost prefațată și de Andrei Sîntean, revenit în lotul sibienilor după experiența de la Jocurile Olimpice, cu naționala României:

Mă bucur că sunt acasă acum. Sunt puțin supărat că nu am reușit să stau mai mult cu Echipa Națională în Japonia. A fost o experiență plăcută acolo și benefică mie. Sunt fericit că mi s-a întâmplat. Revenind la FC Hermannstadt, pot spune că retrogradarea a fost suprinzătoare la baraj.

A fost o retrogradarea neașteptată. Acum vrem promovarea, așa cum a declarat și domnul Marius Măldărășanu în conferințele de presă. Cu Unirea Constanța le pot promite suporterilor că echipa va câștiga. Am fost specator la primul meci de acasă și am rămas impresionat de evoluția echipei și de calitatea jucătorilor”.

Dacă FC Hermannstadt a debutat cu victorie în noul sezon al Ligii a 2-a, Unirea Constanța a pierdut, 0-2 cu Concordia Chiajna, în deplasare.

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 03 Aug. 2021, 19:35 Liga 2
Pe aceeași temă