FC Clinceni a cooptat un psiholog în staff. Apostu: „Jucătorii au câștigat mult la capitolul încredere”

Marius ANGHEL 25 Oct. 2015, 13:27 Liga 2
FC Clinceni a cooptat un psiholog în staff.** Apostu:

După ce înainte de startul sezonului din Liga 2 reușea să încheie un parteneriat cu firma medicală IMAMED, clubul FC Academica Clinceni continuă să lucreze la imaginea sa, dar în principal la latura sportivă și după mai multe etape scurse din campionat. Cu toate că echipa manageriată de Bogdan Apostu nu o duce rău în clasament, având în vedere că proiectul a luat naștere în vara acestui an, FC Clinceni beneficiază de curând și de un psiholog. Ilfovenii au anunțat această noutate din staff printr-un comunicat de presă.

„De curând, fotbaliștii de la divizionara secundă FC Clinceni se bucură de serviciile unui psiholog profesionist. Doamna Petruța Coman, doctor în Psihologie, doctor în Dezvoltare Profesională, specialist în consiliere sportivă de înaltă performanță, a stat de vorbă pe îndelete cu fotbaliștii din lotul antrenat de Laszlo Balint, iar aceștia s-au arătat receptivi la discuții. De-a lungul activității sale, Petruța Coman a mai colaborat cu echipe de fotbal precum Internațional Curtea de Argeș, Pandurii, FC Argeș, U Cluj sau Oțelul Galați”, au anunțat conducătorii echipei de lângă Bcuurești.

„Doamna psiholog ne-a ajutat foarte mult în ultima perioadă. În urma discuțiilor cu dumneaei jucătorii au câștigat mult la capitolul încredere în forțele proprii, iar acest lucru s-a văzut în ultimele noastre rezultate”, a declarat Bogdan Apostu, managerul general al FC Clinceni.

În ultimele trei etape echipa ilfoveană a obținut 7 puncte și un golaveraj impresionant, 12-3! Sâmbătă, FC Academica Clinceni a câștigat meciul de pe teren propriu cu Dacia Unirea Brăila cu 5-1. În campionat, echipa pregătită de Laszlo Balint e pe locul 7, primul care duce la play-out, cu 14 puncte, cu două mai puține față de Farul, ultima clasată pe un loc de play-off.

Marius ANGHEL 25 Oct. 2015, 13:27 Liga 2
Pe aceeași temă