FC Buzău speră la primele puncte din acest sezon, în meciul de la Timișoara, cu Poli. Cristian Pustai: ”Să arătăm că avem mai multă dorință, altă atitudine față de joc, de rezultat”

Marius ANGHEL 14 Aug. 2021, 11:18 Liga 2

FC Buzău joacă în etapa a 3-a a Ligii 2 la Timișoara, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”, cu Politehnica. Echipa antrenată de Cristian Pustai și condusă din teren de ”căpitanul” Sebastian Ghinga speră la un meci bun contra bănățenilor, care să aducă și primele puncte în acest sezon.

Cristian Pustai, înainte de meciul cu Poli Timișoara: ”Să începem să adunăm și noi punct sau puncte”

Formația care a cesionat locul în Liga 2 în această vară de la clubul de drept public SCM Gloria Buzău, pentru a avea drept de promovare în Liga 1, a început sezonul cu stângul. A pierdut în etapa de debut cu 1-2 la Mediaș, cu FC Hermannstadt, iar în runda a doua a cedat pe teren propriu cu Universitatea Cluj, scor 0-1. Trupa din Crâng nu are, astfel, niciun punct strâns în clasament până în acest moment, însă speră ca acest lucru să se schimbe din etapa a 3-a.

Antrenorul Cristian Pustai (53 de ani) se așteaptă la un joc greu și cu Poli Timișoara, însă vrea altă atitudine din partea elevilor săi.

”Urmează, iarăși, un meci foarte greu, ca toate, de altfel, pentru că seria este destul de echilibrată. Nu mai există echipe mici. Timișoara, într-adevăr, a reușit să câștige la Călărași jucând destul de bine și înscriind trei goluri. Înseamnă că va fi un meci foarte greu. Am așteptări de la echipă, să începem să adunăm și noi punct sau puncte, iar prima ocazie este duminică.

A fost un început greu, ne așteptam. Speram, poate, la rezultate un pic mai bune, dar fotbalul este un sport și sper să ne redresăm, să venim și noi să arătăm că avem mai multă dorință, altă atitudine față de joc, de rezultat și să fim mai implicați în ceea ce facem”, a transmis Pustai înainte de deplasarea spre Capitala Banatului.

Sebastian Ghinga: ”E momentul să strângem rândurile și să câștigăm”

Fundașul Sebastian Ghinga (34 de ani), căpitanul echipei FC Buzău, spune că moralul echipei e destul de bun, cât poate fi după două eșecuri, șise gândește la un succes pe ”Dan Păltinișanu”.

”Ne așteptăm la un meci dificil, greu, cu o echipă care în ultima etapă a câștigat. Noi, din păcate, venim după o serie de două înfrângeri. E momentul să strângem rândurile și să câștigăm punct, dar noi cu siguranță o să mergem după puncte. Deocamdată e un moral bun, să zicem, cât se poate, după două înfrângeri, dar suntem optimiști, lucrăm bine la antrenamente, muncim cât de mult putem și speram ca aceste lucruri să se vadă duminică pe teren și să câștigăm puncte”, a spus și Ghinga despre meciul cu Poli Timișoara.

Adversara buzoienilor din runda a 3-a a început sezonul cu o înfrângere la scor, 0-3 în deplasare la ”U” Cluj, urmată apoi de o victorie la Dunărea Călărași, scor 3-1. Poli va fi acum la primul meci pe teren propriu în acest campionat.

Declarațiile lui Cristian Pustai și Sebastian Ghinga înainte de meciul cu Poli Timișoara:

Marius ANGHEL 14 Aug. 2021, 11:18 Liga 2
Pe aceeași temă