FC Brașov va merge în cantonament în Antalya. Dan Alexa, despre alegerea lui Gabi Tamaș de a merge la Concordia: ”Am ținut legătura cu el și în vacanță”

Adi MARICA 10 Jan. 2023, 11:52 Liga 2
FC Brașov va merge în cantonament în Antalya. Dan Alexa, despre alegerea lui Gabi Tamaș de a merge la Concordia: ”Am ținut legătura cu el și în vacanță”

FC Brașov începe miercuri, 11 ianuarie 2023, pregătirea părții secunde a Ligii 2.

După ce au fost luate în calcul mai multe variante până la reluarea campionatului, brașovenii au optat, în cele din urmă, pentru o pregătire în primă fază pe plan local, apoi, la finalul lunii, este programat un stagiu de pregătire în Antalya.

”Au fost mai multe variante, să facem un cantonament la Oradea sau Deva, apoi un stagiu în Antalya. În cele din urmă am decis să începem pregătirea la Brașov, vom face astfel și economie, iar la finalul lunii avem programat un cantonament în Antalya de circa 12-14 zile. Până la plecarea în Antalya vrem să jucăm un amical cu o echipă din zona Brașovului, iar în Turcia vreau să jucăm minimum patru jocuri de pregătire. La revenirea în țară, vom juca cu Dinamo, pe 18 februarie, acesta va fi ultimul test înaintea reluării campionatului. Am vorbit cu Ovidiu Burcă pentru acest test, urmează să stabilim locul de disputare”, a spus Dan Alexa, antrenorul echipei FC Brașov.

Dan Alexa, despre alegerea lui Gabi Tamaș

”Chirurgul” spune că nu este dezamăgit de faptul că Gabi Tamaș a ales să semneze cu Concordia Chiajna, asta după ce s-a pregătit la finalul anului trecut sub comanda sa la FC Brașov.

”Chiar nu am de ce să fiu dezamăgit că Gabi a ales să semneze cu Chiajna. Gabi s-a pregătit cu noi, este un jucător profesionist și chiar am ținut legătura cu el și în vacanță. Știu că a avut oferte și din Liga 1. Duminică seara mi-a spus că va semna cu Chiajna, iar oferta celor de la Concordia a fost una foarte bună pentru Liga a 2-a. Noi nu ne puteam permite un astfel de contract”, a spus Dan Alexa.

FC Brașov încă mai speră la play-off

FC Brașov iernează pe locul 10 în Liga 2, cu 23 de puncte, la trei puncte de ultima poziție care duce în play-off. Campionatul se va relua în ultimul weekend din luna februarie, iar echipa lui Dan Alexa mai are meciuri cu Gloria Buzău (deplasare), Unirea Constanța (acasă) și Unirea Slobozia (deplasare).

Alexa consideră primul meci din 2023, cel din deplasare cu Gloria Buzău, unul de șase puncte. ”Suntem la trei puncte de locul 6 și avem meciul direct în prima etapă din 2023 la Buzău, un joc de care pe care. Cu o victorie la Buzău îți crești șansele de a prinde play-off-ul. Va fi un meci de șase puncte”, e de părere Dan Alexa.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-prima-reactie-a-lui-gabi-tamas-dupa-ce-a-semnat-cu-concordia-chiajna-am-gasit-normalitate-apoi-m-am-crucit-19257405

https://liga2.prosport.ro/seria-1/topul-rezervelor-din-liga-2-19257187

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dan-alexa-o-vrea-pe-steaua-in-play-off-isi-merita-locul-ma-pun-si-eu-in-locul-federatiei-ce-poti-sa-faci-19257172

https://liga2.prosport.ro/seria-1/joao-amorim-si-zvonimir-mikulic-s-au-despartit-de-fc-brasov-ce-anunta-clubul-despre-cei-doi-19256942

Adi MARICA 10 Jan. 2023, 11:52 Liga 2
Pe aceeași temă