FC Brașov răsuflă ușurat! A scăpat din nou de faliment și își poate depune un nou plan de organizare

Marius ANGHEL 28 Sep. 2016, 13:42 Liga 2
FC Brașov răsuflă ușurat!** A scăpat din nou de faliment și își poate depune un nou plan de organizare

Tribunalul Brașov a dat, astăzi la ora prânzului, sentința în procesul în care s-a cerut intrarea în faliment a FC Brașov. Instanța a acceptatat cererea lichidatorului Top Expert SPRL, pentru repunerea în termen a realizării un nou plan de reorganizare, astfel că echipa din Liga 2 a scăpat pentru moment de faliment și își poate continua drumul către promovare.

„Admite cererea formulată de creditoarea SC ICIM SA prin lichidator Top Expert SPRL. Repune creditoarea ICIM în termenul de depunere al planului de reorganizare al debitorului SC FC Brașov SA, planul urmând să fie depus în termen de 15 zile de la încetarea împiedicării.
Respinge cererea de deschidere a falimentului, formulată de administratorul judiciar Cabinetului Individual de Insolvență Gheorghe Alexandru Cosmin și de creditorul Szabo Adrian. Dispoziția este executorie și se poate ataca prin apel în termen de 7 zile.
Se acordă termen de control în 7 decembrie”
, sună verdictul instanței.

„Este o decizie la care noi ne așteptam. Am spus că avem încredere în justiția brașoveană. Mergem înainte. Ne mobilizăm în continuare să facem o echipă puternică pentru a ataca promovarea”, a declarat, pentru Monitorul Expres, Paul Enache, managerul lui FC Brașov.

Rămasă singura echipă neînvinsă în noul sezon al Ligii 2, FC Brașov se află pe locul 2 în clasament, la un punct în spatele liderului Juventus București. „Stegarii” au un program infernal în următoarea perioadă, cu meciuri în fața echipelor Chindia Târgoviște (locul 3), Sepsi OSK (turul IV Cupa României, locul 8), CSM Râmnicu Vâlcea (locul 11) și Foresta Suceava (locul 5).

Marius ANGHEL 28 Sep. 2016, 13:42 Liga 2
Pe aceeași temă