FC Brașov o ia aproape de la zero după salvarea de la retrogradare! Jucătorii care mai au contracte cu clubul și pentru noul sezon

Adi MARICA 26 May. 2022, 11:42 Liga 2
FC Brașov o ia aproape de la zero după salvarea de la retrogradare! Jucătorii care mai au contracte cu clubul și pentru noul sezon

Doar câțiva fotbaliști au contracte valabile și pentru sezonul viitor cu FC Brașov. Antrenorul Călin Moldovan și colaboratorii săi din stafful tehnic le expiră în curând acordul cu clubul.

FC Brașov a câștigat barajul de menținere în Liga 2 cu Poli Timișoara (2-1 la Timișoara și 1-0 la Brașov) și, imediat după finalul meciului de sâmbătă cu bănățenii, jucătorii au intrat în vacanță.

Până când? Nu se știe! Pentru că totul depinde de numirea noului președinte și a noului antrenor.

Doar șapte jucători mai au contracte cu FC Brașov

Cu buzunarele goale în ultimele luni, fotbaliștii au primit, totuși, o primă pentru câștigarea barajului din partea unui sponsor, dar și promisiunea că luna viitoare își vor încasa restanțele. Un lucru este clar, la finalul lui iunie, majoritatea jucătorilor, dar și cei din stafful tehnic își încheie contractele.

Siguri de contracte pentru sezonul viitor ar fi doar Marius Burlacu, Radu Leonte, David Gârniță, Florin Dumbravă, Andrei Lascu, Alex Mitroi și Eduard Lambrinoc. O situație specială o au Laurențiu Popescu și Vasile Constantin, ambii împrumutați de la U Craiova. Cei doi ar fi doriți și în sezonul viitor la Brașov, însă totul depinde de decizia clubului din Liga 1.

Și mijlocașul Alexandru Negrean termină contractul cu FC Brașov. Negrean este împrumutat de la Farul, iar pentru rămânerea fotbalistului la Brașov este nevoie de acordul lui Gică Hagi.

Dintre jucătorii străini, doar atacantul bulgar Milcho Angelov și fundașul croat Ivan Fustar sunt doriți și pentru sezonul viitor la Brașov. În schimb, El Azzouzi, Maric și Tesija vor pleca.

Nici mijlocașii Bogdan Piper și Răzvan Andronic nu vor continua la continua la Brașov. Piper se va întoarce la Concordia Chiajna, iar Andronic și-a manifestat dorința de a pleca încă din timpul campionatului, chiar antrenorul anunțând excluderea sa din lot.

De restul jucătorilor din lot, totul depinde de numirile care vor avea loc la echipă.

Adi MARICA 26 May. 2022, 11:42 Liga 2
Pe aceeași temă