FC Brașov a semnat cu Andrei Cristea, un kinetoterapeut clujean. Echipa are și un nou jucător la antrenamente

Adi MARICA 11 Nov. 2021, 10:54 Liga 2
FC Brașov a semnat cu Andrei Cristea, un kinetoterapeut clujean. Echipa are și un nou jucător la antrenamente

FC Brașov se confruntă cu multe probleme medicale în cadrul lotului, iar președintele Ioan Mărginean l-a adus la echipă pe kinetoterapeutul Andrei Cristea. Nicio legătură de rudenie cu actualul atacant al prim-divizionarei CS Mioveni.

Andrei Cristea s-a retras din fotbal din cauza accidentărilor

Fost portar la Gaz Metan Mediaș, clujeanul Andrei Cristea (22 de ani) a renunțat la cariera de fotbalist din cauza accidentărilor, iar între timp s-a specializat pe recuperarea medicală a sportivilor.

”Am fost portar, dar m-am lăsat de fotbal din cauza operațiilor. Am trecut prin patru operații dificile și am fost nevoit să renunț la cariera de fotbalist. Am început să lucrez la o clinică. La Brașov am ajuns datorită lui Ioan Mărginean, pe care îl cunosc și dânsul mi-a propus să vin la echipă. Am fost la meciul de la Cluj, i-am ajutat și acum am început cu adevărat treaba. Sunt mulți jucători accidentați la echipă. Eu sunt specializat pe recuperarea medicală a sportivilor”, spune Andrei Cristea.

Robert Răducioiu se antrenează cu FC Brașov

Altfel, de câteva zile, la antrenamentele echipei brașovene este prezent și Robert Răducioiu, un fundaș central de 17 ani.

Răducioiu este un tânăr fotbalist brașovean, format la Colțea Brașov, după care a făcut pasul la Viitorul lui Gică Hagi. Internațional U17, acesta a ajuns în această vară la CFR Cluj, iar acum se pregătește cu FC Brașov.

”Răducioiu se pregătește cu echipa de seniori. Este un tânăr fotbalist cu potențial, este brașovean și sper să-l convingă pe Andrei Șanta că merită să facă parte din lot”, a spus Mărginean.

Răducioiu se pregătește alături de FC Brașov din postura de jucător liber de contract.

În etapa următoare, FC Brașov joacă pe teren propriu un meci al suferinței cu Poli Timișoara, sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 12:30. Bănățenii au două puncte în plus în acest moment, 11 față de 9, iar echipele sunt vecine de clasament, pe pozițiile 15, respectiv 16.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-e-in-cadere-libera-limoniu-tace-malc-motivul-pentru-care-antrenorul-andrei-santa-a-fost-eliminat-cu-u-cluj-si-reactia-sa-despre-arbitraj-19209625

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ilie-stan-nu-ingroapa-securea-a-reclamat-fc-brasov-la-frf-dupa-ce-primarul-nu-si-a-respectat-promisiunea-l-a-pus-pe-antrenorul-ioan-marginean-la-zid-si-recunoaste-marea-greseala-a-19209427

Adi MARICA 11 Nov. 2021, 10:54 Liga 2
Pe aceeași temă