FC Botoșani are conturile blocate din cauza datoriilor la fisc! Șfaițer a depus memoriu împotriva lui FC Vaslui

Marius ANGHEL 10 Oct. 2012, 13:56 Liga 2
FC Botoșani are conturile blocate din cauza datoriilor la fisc!** Șfaițer a depus memoriu împotriva lui FC Vaslui

Clubul FC Botoșani are conturile blocate din cauza unei datorii în valoare de aproximativ 100.000 de euro. În același timp, clubul botoșănean are de încasat 170.000 de euro de la SC Vaslui.

„Noi avem niște datorii la bugetul statului dar sperăm ca prin încasarea banilor de la Vaslui să achităm toate restanțele și sperăm să intrăm în normal”, a spus Cornel Șfaițer.

În plus, clubul FC Botoșani are de încasat 560.000 de lei de la primăria municipiului Botoșani. „De la bugetul local mai avem de încasat încă 560.000 de lei. Am discutat cu cei de la primărie și sperăm să primim cât de curând acești bani. De asemenea, avem promisiuni și de la Consiliul Județean că ne vor sprijini anul viitor. Trebuie să găsim împreună forma legală de finanțare. Având obiectiv promovarea, vor fi cheltuieli mai mari și avem nevoie de bani”, a mai spus oficialul botoșănean.

Sunt în litigiu cu SC Vaslui

Oficialii clubului FC Botoșani au început toate demersurile posibile pentru recuperarea banilor de la SC Vaslui, în urma transferului fundașului Paul Papp. În afara memoriilor depuse la comisiile FRF, clubul FC Botoșani a făcut o adresă și către Finanțe.

„Am luat decizia de a acționa în comisiile Federației Române de Fotbal. Am făcut o adresă și la Finanțe. Sperăm să recuperăm banii într-un timp scurt. Am încercat pe cale amiabilă, am făcut adrese, dar nu am primit niciun răspuns de la Vaslui. Ei au încasat banii și era normal să facă plata către FC Botoșani”, a spus Cornel Șfaițer, președintele FC Botoșani.

Duminică joacă la Târgoviște

Partida dintre Chindia Târgiviște și FC Botoșani se va disputa duminică, începând cu ora 11.00 și va fi transmis în direct de Dolce Sport 2. Înaintea acestei etape, FC Botoșani este pe locul trei în clasament cu 12 puncte în timp ce Chindia Târgoviște este pe 12 cu două puncte.

„Fiecare meci este dificil. Știm cu toții ce am pățit la meciul cu Suceava. I-am văzut pe cei de la Târgoviște în meciul cu Tulcea. În condițiile în care știu toate echipele că avem obiectiv promovarea, se vor lupta cu ardoare. Vom avea viață grea cu oricare adversar”, a mai spus Șfaițer.

Sursa: Bt online

Foto: Eduard BLAGA

Marius ANGHEL 10 Oct. 2012, 13:56 Liga 2
Pe aceeași temă