Farul se desparte de Daniel Toma. Împrumutul mijlocașului de 20 de ani nu se prelungește: ”S-a încheiat o etapă din cariera mea! Mulțumesc suporterilor, colegilor și staffului pentru sprijin”

Răzvan STÎNGĂ 21 Jun. 2020, 15:31 Liga 2
Farul se desparte de Daniel Toma. Împrumutul mijlocașului de 20 de ani nu se prelungește: ”S-a încheiat o etapă din cariera mea! Mulțumesc suporterilor, colegilor și staffului pentru sprijin”

Împrumutul mijlocașului Daniel Toma (20 de ani) de la FCSB la Farul Constanța nu se va prelungi și din vară. Contractul dintre cele două cluburi are termen final data de 30 iunie, iar din informațiile oferite de fotbalist, aventura lui la echipa finanțată de Ciprian Marica se va încheia după un an și jumătate.

Daniel Toma a postat un mesaj pe contul personal de Facebook, în care le mulțumește celor de la Farul pentru încrederea acordată și le dorește succes în sezonul următor din Liga 2.

”S-a încheiat încă o etapă din cariera mea! Mulțumesc suporterilor, colegilor și staffului pentru tot sprijinul acordat pe toată perioada petrecută la club! Baftă mai departe și să ne revedem cu bine! Înainte, alb-albaștri!”, a fost mesajul lui Daniel Toma pentru club, dar și pentru fani.

  • Daniel Toma a fost cedat de FCSB la Farul în februarie 2019. Numai în acest sezon a strâns 15 partide, a marcat un gol și a oferit o pasă decisivă. În a doua parte a stagiunii precedente a mai bifat șase meciuri și a înscris un gol.

Farul Constanța a prelungit patru contracte și a făcut un transfer 

Farul Constanța se pregătește deja pentru sezonul următor și a prelungit contractele a patru jucători până acum. Zilele trecute, echipa finanțată de Ciprian Marica a precizat că i-a convins pe Alexandru Stoica (23 de ani), Antonio Cruceru (23 de ani), Paul Antoche (27 de ani) și Ionuț Ursu (31 de ani) să semneze actele.

Farul a făcut și un transfer. Marius Chindriș (29 de ani), ultima dată la Viitorul Șelimbăr, în Liga 3, a semnat cu echipa constănțeană pe un an și ar putea fi adversar în noua ediție de campionat împotriva a două cluburi la care a activat în cariera sa, UTA și Petrolul, în cazul în care cele două nu vor promova în play-off-ul Ligii 2.

Constănțenii au finalizat sezonul 2019/2020 pe locul 9 în Liga 2, cu 33 de puncte. Această ediție de campionat a fost suspendată și mai apoi ”înghețată” din cauza pandemiei COVID-19 după doar 24 de etape dintr-un total de 38.

Foto: FC Farul Constanța 

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-a-perfectat-prima-achizitie-pentru-noul-sezon-de-liga-2-un-fost-jucator-al-echipelor-uta-si-petrolul-a-semnat-cu-marinarii-am-ales-constanta-pentru-ca-este-un-proiec-19135729

https://liga2.prosport.ro/seria-1/farul-nu-se-mai-opreste-si-continua-campania-de-prelungiri-contractuale-a-ajuns-la-patru-jucatori-semnati-ionut-ursu-va-fi-un-sezon-frumos-ne-dorim-sa-ne-luptam-la-prime-19136024

https://liga2.prosport.ro/seria-1/comitetul-de-urgenta-al-frf-a-aprobat-documentul-care-amendeaza-echipele-in-cazul-incalcarii-protocolului-medical-sanctiunile-ajung-pana-la-100-000-de-lei-19135662

https://liga2.prosport.ro/seria-1/momentul-in-care-liga-2-ar-putea-trimite-mai-multe-echipe-in-liga-1-justin-stefan-secretar-general-lpf-este-posibil-sa-avem-un-campionat-cu-16-sau-18-formatii-19135351

 

 

Răzvan STÎNGĂ 21 Jun. 2020, 15:31 Liga 2
Pe aceeași temă