Fără datorii la Botoșani pentru un retur de foc

30 Dec. 2011, 11:51 Liga 2
Fără datorii la Botoșani** pentru un retur de foc

Jucătorii FC Botoșani sunt printre puținii din Liga a II-a care au terminat acest an cu plățile la zi. Dacă la alte cluburi din eșalonul al doilea al fotbalului românesc și chiar la cluburi de Liga I sunt grave probleme financiare, jucătorii fiind neplătiți de luni de zile, mulți dintre ei depunându-și memoriu pentru a deveni liberi de contract, fotbaliștii botoșăneni au avut parte de un sfârșit de an cu buzunarele pline.

„S-au făcut mari eforturi pentru plata ratelor contractuale și a primelor către jucători. Terminăm acest an fără nicio datorie către jucători. Noi am fost corecți cu ei și sperăm ca la reunirea lotului și ei să fie la fel de corecți cu noi și să se prezinte într-o formă cât mai bună pentru că va urma un retur de foc”, a declarat Cornel Șfaițer, președintele executiv al FC Botoșani.

Oficialul este convins că la reunirea lotului, care va avea loc pe 12 ianuarie, niciun fotbalist nu se va prezenta cu kilograme în plus. „Nimeni să nu se aștepte că antrenorii vor fi îngăduitori la reunirea lotului. Se va trece direct la muncă pentru că nu avem deloc timp de pierdut”, a adăugat președintele executiv al clubului.

Sursa: Monitorul de Botoșani

Foto: Eduard BLAGA

30 Dec. 2011, 11:51 Liga 2
Pe aceeași temă