EXCLUSIV | Tragedie în fotbalul din Timiș! Un jucător legitimat la Ripensia a decedat în urma unui accident rutier

Anda DELIU 17 Jan. 2022, 14:29 Liga 2
EXCLUSIV | Tragedie în fotbalul din Timiș! Un jucător legitimat la Ripensia a decedat în urma unui accident rutier

Eveniment tragic în această dimineață. Tânărul fotbalist cu origini sârbe Marjan Maric a decedat în urma unui accident rutier. Ripensia, clubul de care apariținea jucătorul,cât și CSC Dumbrăvița, echipa din Liga 3 la care era împrumutat, au confirmat moartea jucătorului.

Liga2.ro a aflat despre tragedie în urmă cu puțin timp și a solicitat confirmări din partea cluburilor Ripensia și CSC Dumbrăvița. Inițial, doar trupa timișoreană a confirmat, până la ora publicării articolului, tragedia. Ulterior, conducerea CSC Dumbrăvița a confirmat și ea informația.

Marjan Maric era împrumutat de Ripensia la CSC Dumbrăvița

Jucătorul de 19 ani ar fi căzut în această dimineața, la ora 6, cu mașina într-un râu. Accidentul s-ar fi petrecut pe teritoriul Serbiei. Maric se afla cu încă un prieten în mașină la momentul accidentului, iar ambii au decedat.

Maric e sârb, dar se transferase din timpul junioratului la LPS Banatul, de unde a ajuns la Ripensia. Ulterior, clubul timișorean l-a împrumutat pe fundașul dreapta la CSC Dumbrăvița.

Cosmin Stan, antrenorul lui Maric: ”Mi s-au tăiat picioarele când am aflat”

Antrenorului echipei CSC Dumbrăvița, Cosmin Stan, nu i-a venit să creadă la auzul tragicului eveniment.

”Mi s-au tăiat picioarele când am aflat. Suntem pur și simplu consternați. Nici nu vreau să-mi imaginez ce atmosferă va fi în vestiar, la reunire, pentru că în aceste condiții, numai de fotbal nu ne arde”, a mărturisit Cosmin Stan.

”Încă o veste teribilă ne răscolește pur și simplu astăzi! Fundașul nostru Marijan Maric a încetat din viață azi dimineață, în urma unui tragic accident de circulație petrecut în Serbia.
În vârstă de numai 19 ani, Marijan era împrumutat la echipa noastră de la Ripensia și era considerat un fotbalist de mare perspectivă, titular de drept în flancul drept al apărării”, a transmis CSC Dumbrăvița pe pagina sa de Facebook.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cine-detine-drepturile-federative-ale-lui-tudor-calin-in-conferintele-de-presa-de-la-uta-si-ripensia-s-au-prezentat-doua-versiuni-diametral-opuse-19216353

https://liga2.prosport.ro/seria-1/patronul-ripensiei-defineste-articolele-liga2-ro-despre-actiunile-sale-drept-mizerii-si-interzice-prezenta-corespondentului-la-conferintele-de-presa-ale-echipei-19216268

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-s-a-reunit-printre-nameti-cu-doua-noutati-la-prima-sesiune-de-pregatire-din-2022-19216256

Anda DELIU 17 Jan. 2022, 14:29 Liga 2
Pe aceeași temă