Eugen Trică și-a certat jucătorii în vestiar, după succesul obținut de ”FC U” Craiova cu ASU Poli: ”Nu vreau să mai văd așa ceva.” De unde au plecat nemulțumirile antrenorului și ce le-a cerut

Răzvan STÎNGĂ 10 Apr. 2021, 16:43 Liga 2

”FC U” Craiova a luat toate punctele puse în joc în meciul cu ASU Politehnica, din etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 2. Oltenii au câștigat cu 1-0 confruntarea care s-a disputat pe ”Ion Oblemenco”, grație reușitei lui William Baeten, dat în minutul 70.

Cu toate acestea, Eugen Trică a venit nervos la interviurile de la finalul meciului. A fost supărat pe modul în care fotbaliștii săi s-au prezentat în prima repriză, când jocul echipei a arătat multe sincope. Antrenorul oltenilor a recunoscut că s-a dus la jucători la finalul confruntării, pentru a-i certa pentru primele 45 de minute.

Eugen Trică: ”Prima repriză am jucat-o cu frâna de mână trasă, ceea ce nu îmi place deloc” 

Trică nu a stat pe banca tehnică în partida cu ASU Poli, din cauza eliminării din etapa trecută, cu CS Mioveni. Locul i-a fost luat de antrenorul secund Ovidiu Dănănae, care a dat indicații de pe marginea terenului.

Trică s-a aflat însă în tribune, de unde a remarcat și evidențiat, în schimb, evoluția echipei sale din partea a doua, când jocul a fost unul mai în viteză. Vrea ca acesta să se regăsească încă din primul minut al partidelor pe care U Craiova 1948 SA le mai are de jucat în play-off, nu cum s-a întâmplat sâmbătă pe ”Ion Oblemenco”.

”Îi felicit pe jucători pentru a doua repriză, pentru felul cum au jucat, dar sunt în același timp dezamăgit pentru felul în care au jucat în prima repriză. Nu vreau să mai văd așa ceva! Lucrul acesta l-am discutat cu ei în vestiar și nu vreau să se mai întâmple. Ca jocurile să se desfășoare cum s-a desfășurat acesta în prima repriză.

Ca reper, ca model, trebuie să ia fotbalul din a doua repriză. Fotbalul de azi se joacă în viteză. Prima repriză am jucat-o cu frâna de mână trasă, ceea ce nu îmi place deloc. Nu vreau să mai văd niciodată așa ceva la echipa mea.

Exact cum spuneam și înainte, toate echipele luptă. Așa cum spunea și Alex Pelici după meciul trecut, fiecare jucător luptă pentru fiecare metru de teren. Așa a făcut și Politehnica Timișoara azi. A doua repriză am avut ocazii, am avut ritm și lucrurile astea vreau să le văd de acum înainte la echipa mea, din primul minut”, a declarat Eugen Trică, la finalul meciului, la microfonul DigiSport.

”FC U” Craiova e pe primul loc în play-off-ul Ligii 2, momentan 

Pentru U Craiova 1948 SA acesta a fost primul succes din play-off, pentru că în prima etapă a făcut 0-0 cu CS Mioveni, în deplasare. Echipa lui Trică e acum pe primul loc, cu 39 de puncte, dar poate fi depășită de Rapid la finalul etapei. Giuleștenii sunt pe locul 2, cu 36 de puncte, și încă nu au jucat în runda a 2-a. Confruntarea lor cu Dunărea Călărași, de pe teren propriu, are loc duminică, de la ora 19:00.

De partea cealaltă, ASU Politehnica a adunat doar un punct până acum, etapa trecută făcând 0-0 cu Dunărea Călărași pe teren străin. E ultima în play-off-ul Ligii 2, cu 33 de puncte, tot atâtea câte are și formația aflată pe locul 5, FK Csikszereda.

În etapa a 3-a, U Craiova 1948 SA va juca la Miercurea Ciuc cu FK Csikszereda, iar timișorenii vor primi vizita Rapidului.

Foto: Remus Badea / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-somonoroasa-pentru-fc-u-craiova-cu-asu-poli-meciul-din-banie-a-fost-foarte-sarac-in-ocazii-insa-salvat-de-un-gol-frumos-19178540

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-u-craiova-asu-poli-se-joaca-de-la-ora-1400-pe-ion-oblemenco-oltenii-sunt-la-a-cincea-incercare-de-a-castiga-pe-noul-stadion-si-vor-sa-revina-pe-locul-1-19178381

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-2-cinci-meciuri-din-play-out-se-joaca-de-la-ora-1100-cs-mioveni-fk-csikszereda-din-play-off-incepe-la-1130-19178376

https://liga2.prosport.ro/seria-1/in-sfarsit-victorie-csm-resita-a-castigat-dupa-sapte-meciuri-dar-a-fost-nevoie-sa-intalneaca-lanterna-rosie-aerostar-bacau-impresiile-lui-adrian-falub-19178521

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-revenit-de-la-0-1-la-pauza-si-a-invins-viitorul-pandurii-adrian-mihalcea-crede-ca-omul-in-plus-din-minutul-2-nu-a-fost-neaparat-un-aspect-pozitiv-acel-cartonas-rosu-ne-a-p-19178448

Răzvan STÎNGĂ 10 Apr. 2021, 16:43 Liga 2
Pe aceeași temă