Eugen Beza, neimpresionat de Unirea, deși CS Comunal Șelimbăr a plecat învinsă de la Slobozia: ”Are jucători care pot menține echipa în Liga 2, dar nu poate face deocamdată pasul la Liga 1”. Ce a spus de Adrian Mihalcea

Eugen Beza, neimpresionat de Unirea, deși CS Comunal Șelimbăr a plecat învinsă de la Slobozia: ”Are jucători care pot menține echipa în Liga 2, dar nu poate face deocamdată pasul la Liga 1”. Ce a spus de Adrian Mihalcea

În ciuda eșecului suferit în etapa a 2-a cu Unirea Slobozia, scor 0-2, lucrurile rămân pozitive la CS Comunal Șelimbăr. Antrenorul Eugen Beza a declarat, la finalul partidei de sâmbătă, că formația sa a lăsat, pe alocuri, o impresie frumoasă și că nu a fost cu mult sub adversară.

Eugen Beza a afirmat la finalul confruntării de la Slobozia că diferența de valoare nu a fost una foarte mare, iar că jucătorii săi au pus, în câteva momente, probleme destul de mari formației lui Adrian Mihalcea.

Eugen Beza n-a sesizat vreo mare diferență între CS Comunal Șelimbăr și Unirea Slobozia 

Când a venit vorba de unde s-a făcut diferența, antrenorul grupării din Sibiu a afirmat că experiența și numărul de meciuri constant în Liga 2 a multor jucători de la Unirea Slobozia, a contat mult. Asta deși nu se poate spune că Șelimbăr nu are fotbaliști cu experiență în primele două divizii.

  • CS Comunal Șelimbăr cu Unirea Slobozia: Vâtcă – Monea, Biatoumoussoka, R. Crișan, Tătar, Rob. Boboc, Curtean (cpt.), Neacșa (Ciocâlteu 63), Antone, Cîrtean, Andr. Roșu (Al. Luca 70).
    Rezerve: Gal – Vecerdea, Giura, Tineriu, Al. Badea, Câmpean, Natea.

A fost un meci dificil, cu un adversar de valoarea noastră, dar un adversar mult mai pragmatic, exact cum am spus înaintea jocului la interviuri. Exact de acest lucru mă temeam. Am început mai bine jocul, dar am avut o posesie fără progresie. Am fost la cârmă, cum se zice, dar fără să fim periculoși.

Probabil asta ne-a și relaxat, am fost taxați pe o fază care nu zicea nimic, de accea spun că ne-am relaxat. După aceea, jocul s-a echilibrat, iar din punctul acesta de vedere, Unirea Slobozia e o echipă matură și știe să gestioneze astfel de momente. La pauză am schimbat un pic registrul tactic, am intrat mai bine, am intrat mai motivați.

Am avut momente bune, am avut o bară, iar dacă se făcea 1-1 poate altul era rezultatul. Așa, rezultatul s-a decis printr-un penalty cam ciudat, dar dacă arbitrul a dat, îl luăm ca atare.

Cred că meciul s-a pierdut la lipsa de experiență, pentru că jucătorii noștri de valoare, care au și experiență la nivel ridicat, poate astăzi și-au dat seama de nivelul Ligii a 2-a, care nu este unul ridicat, dar este un nivel destul de pragmatic din punctul de vedere al rezultatului.

(N.r. – Despre Unirea Slobozia) Este o echipă care individual nu se remarcă foarte mult. Poate a reușit un transfer de ultimă oră, Stoica, un transfer bun, un jucător care mie personal îmi place. În rest, sunt jucători care au demonstrat că au valoare de a menține echipa în Liga 2.

Nu sunt jucători spectaculoși, care pot face deocamdată pasul la Liga 1, dar e o echipă pe care eu o apreciez, o echipă cu un antrenor care știe ce vrea. Se vede foarte clar că echipa e pe mâini bune”, a declarat Eugen Beza pentru Liga2.ro.

Eugen Beza: ”Obiectivul nostru e clar o stabilitate la nivelul Ligii a 2-a” 

Eugen Beza nu a dorit să caracterizeze anumiți jucători în parte, ci a preferat să spună că partida a fost pierdută de întreaga echipă. Toți au partea lor de vină, chiar și el, dar a părut mulțumit de modul în care s-a comportat CS Comunal Șelimbăr până acum, atât în confruntarea de la Slobozia, cât și în prima etapă a Ligii a 2-a.

Obiectivul echipei este rămânerea în divizie, dar și dezvoltarea infrastructurii la nivel local.

Nu vorbim nominal de jucători, am pierdut și este înfrângerea tuturor. Vom încerca, după analiza jocului, să vedem ce trebuie să îmbunătățim, pentru că sunt multe lucruri de îmbunătățit. Nivelul de performanță îl stabilim fiecare individual, eu ca antrenor, club, în funcție de perspectivele comunei.

Obiectivul nostru e clar o stabilitate la nivelul Ligii a 2-a, în primul rând. Construirea stadionului, care e în progres, a unei baze de antrenament. Avem obiective care țin, în primul rând, de locul în clasament, dar și de buget și de ideile clubului”, a mai declarat Eugen Beza pentru Liga2.ro.

CS Comunal Șelimbăr are trei puncte în clasamentul Ligii a 2-a, după primele două etape ale campionatului. În prima rundă, sibienii au trecut cu 3-1 de Dacia Unirea Brăila. În etapa a 3-a, vor juca din nou acasă, cu Ripensia.

Foto: CSC 1599 Șelimbăr și Petronel Tudor 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-are-sase-din-sase-dupa-victoria-cu-cs-comunal-selimbar-adrian-mihalcea-e-ingrijorat-o-echipa-mai-experimentata-ne-punea-mari-probleme-ce-l-a-deranjat-19194879

https://liga2.prosport.ro/seria-1/metaloglobus-petrolul-se-joaca-de-la-ora-1300-ploiestenii-au-castigat-ultimele-doua-intalniri-cu-bucurestenii-19194817

https://liga2.prosport.ro/seria-1/transferul-asteptat-de-florentin-petre-s-a-perfectat-dacia-unirea-braila-a-adus-un-fundas-care-sezonul-trecut-a-fost-legitimat-la-metaloglobus-19194788

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-continua-transferurile-si-dupa-startul-campionatului-un-mijlocas-francez-trecut-pe-la-fosta-farul-si-dunarea-calarasi-a-semnat-cu-gorjenii-19194777

 

 

 

 

Pe aceeași temă