Eugen Beza își pune mari speranțe în meciul cu ”U” Cluj: ”Sunt convins că ne vom ridica la același nivel!” Antrenorul Șelimbărului crede că echipa sa a ieșit pe plus din ultimele trei jocuri, în care a luat doar trei puncte

Ovidiu BOICA 31 Oct. 2021, 15:56 Liga 2
Eugen Beza își pune mari speranțe în meciul cu ”U” Cluj: ”Sunt convins că ne vom ridica la același nivel!” Antrenorul Șelimbărului crede că echipa sa a ieșit pe plus din ultimele trei jocuri, în care a luat doar trei puncte

Eugen Beza speră într-un joc bun și un rezultat pe măsură al echipei sale, CS Comunal Șelimbăr, în întâlnirea cu una dintre pretendentele la promovarea în Liga 1, Universitatea Cluj.

Beza crede că Șelimbărul a ieșit… pe plus din ultimele trei jocuri, în care a întâlnit formații de top din Liga 2.

Eugen Beza, înaintea meciului cu ”U” Cluj: ”Ne vom ridica la același nivel”

După victoria cu Concordia (1-0, acasă) și meciul cu FC Hermannstadt (2-3 la Mediaș), fosta sa echipă, în care a fost cât pe ce să obțină un punct, formația sa primind gol în ultimele secunde, antrenorul Șelimbărului, Eugen Beza, speră într-un rezultat pozitiv cu Universitatea Cluj, în meciul programat luni, la ora 15:30.

”U” se numără printre favoritele la promovarea în Liga 1, însă Beza susține că jucătorii săi sunt capabili să facă un meci mare și să obțină un rezultat pozitiv.

”Este un meci dificil, cum au fost și cele cu Petrolul, cu FC Hermannstadt și cu Chiajna. Sunt convins că ne vom ridica la același nivel, indiferent cum a fost când am câștigat cu Chiajna sau am pierdut dramatic cu cei de la Hermannstadt. Întâlnim un adversar… Locul în clasament, care e pe bună dreptate, pentru că (n.r. – ”U” Cluj) este o echipă foarte ofensivă, o echipă creativă, îmi place foarte mult… Nu e de mirare că are în componență patru-cinci jucători de picior stâng”, a afirmat Beza.

”Jocul nostru merge, dar rezultatele n-au încă o constanță pozitivă”

Antrenorul Șelimbărului consideră că echipa sa a ieșit… pe plus din cele trei meciuri din ultimele etape (0-3 la Petrolul, 1-0 cu Concordia și 2-3 la FC Hermannstadt), când a întâlnit doar formații din zona play-off-ului. Beza a vorbit și despre motivele pentru care Șelimbărul nu a obținut rezultate mai bune în ultima vreme.

”Pâîn momentul de față, am fost destul, destul de bine, exceptând meciul cu cei de la Petrolul, unde rezultatul a fost unul meritat. Ne-am revenit foarte bine și am fost pragmatici cu cei de la Chiajna, două reprize distincte cu cei de la Hermannstadt, cred că un rezultat de egalitate era meritat, era un punct care conta foarte mult pentru moral, dar eu întotdeauna din înfrângeri încerc să iau partea bună a lucrurilor, să îndreptăm părțile mai puțin bune. Cred că suntem încă în căutarea unui echilibru, adică jocul nostru merge, dar rezultatele n-au încă o constanță pozitivă, cum ne-am fi dorit, aici având cauze atât obiective cât și subiective. Mă refer la cauze subiective pentru că n-am avut o serie de trei-patru meciuri în care să nu ne lipsească jucători importanți, iar obiectiv, suntem o echipă în formare, suntem o echipă care săptămânal îmbunătățim sau înprospătăm anumite aspecte, fiind o nou-promovată”, a mai spus Beza.

Eugen Beza a mai declarat că a fost dificil să-i remonteze pe jucătorii săi după înfrângerea cu FC Hermannstadt, din ultimele secunde ale meciului de la Mediaș: ”A fost greu, pentru că e foarte complicat să desparți lucrurile negative de cele pozitive. Cum spuneam mai devreme, eu încerc să iau partea plină a paharului. Le-am explicat (n.r. – jucătorilor) că am pierdut o repriză și am câștigat-o pe cealaltă, chiar dacă, per total, la final, am pierdut jocul, dar nu putem da vina pe ghinion, pentru că mai erau 13 secunde când noi am avut mingea în posesie și, dacă făceam un lucru normal, s-o degajăm oriunde, lucrurile ar fi fost altfel, am fi câștigat un punct care, zic eu, pe muncă ar fi fost meritat.”

Înaintea meciului de la Avrig, ultimul programat în etapa a 12-a a Ligii 2, luni, de la ora 15:30, CS Comunal Șelimbăr ocupă locul 14, cu 14 puncte, iar ”U” Cluj se află pe poziția a 3-a, cu 27 de puncte.

Declarațiile făcute de Eugen Beza, Cosmin Vâtcă și Daniel Tătar înainte de meciul CS Comunal Șelimbăr – ”U” Cluj:

Foto și video: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-12-primele-doua-meciuri-ale-zilei-au-loc-de-la-ora-1100-la-calarasi-si-timisoara-19208051

https://liga2.prosport.ro/liga-3/veste-soc-in-fotbalul-romanesc-a-murit-gica-barbu-19208062

Ovidiu BOICA 31 Oct. 2021, 15:56 Liga 2
Pe aceeași temă