Erik Lincar nu-și explică eșecul lui Turris Oltul cu CS Mioveni: ”Fotbalul e nedrept. Au avut o singură ocazie și au marcat.” Antrenorul vede și partea plină după insucces: ”Înfrângerile, retrogradările te fac mai puternic”

Andrei PASCU 28 Jul. 2020, 21:16 Liga 2
Erik Lincar nu-și explică eșecul lui Turris Oltul cu CS Mioveni: ”Fotbalul e nedrept. Au avut o singură ocazie și au marcat.” Antrenorul vede și partea plină după insucces: ”Înfrângerile, retrogradările te fac mai puternic”

Turris Oltul a pierdut meciul de pe teren propriu cu CS Mioveni, cu 0-1, și a căzut pe locul 4 în play-off-ul Ligii 2. Are neapărată nevoie de victorie în ultima etapă pentru a mai spera la promovare, iar situația din acest moment e pusă pe seama neșansei de către antrenorul Erik Lincar.

”Principalul” formației din Turnu Măgurele consideră că disputa cu CS Mioveni a fost pierdută din cauza ghinionului. Adversarii au punctat, a spus el la interviurile de la final, la prima și singura ocazie mare de gol.

Erik Lincar: ”Fotbalul e nedrept. N-am nicio explicație”

În ciuda situației nu foarte comode, Lincar vede partea plină a paharului și este convins că după acest eșec jucătorii lui vor fi mai puternici. Toată atenția se îndreaptă acum spre ultima etapă, în care Turris Oltul trebuie să ia cele trei puncte cu Rapid, în Regie, împotriva unei echipe în fața căreia n-a pierdut niciodată în meciurile oficiale.

”Ce pot să vă zic? Fotbalul e nedrept. A fost o sclipire a lui Rădescu și au marcat, în rest n-au avut nicio ocazie. N-am nicio explicație. Păcat că n-am reușit să marcăm în repriză secundă, dar înfrângerile te fac mai puternic. Trebuie să nu cedăm, pentru că toate echipele au șanse la locul 2. Mergem înainte, va fi foarte interesantă ultima etapă. Eu zic că toate lumea s-a chinuit în play-off. Echipele sunt apropiate valoric, contează fiecare punct”, a spus Erik Lincar la Digi Sport.

Lincar, din nou tranșant privind retrogradările din Liga 1 și promovările din Liga 2: ”Trebuie să trăim fenomenul ăsta cu mai multă bărbăție”

Antrenorul a fost deranjat de o întrebare pusă de reporterul care i-a luat interviul după Turris Oltul – CS Mioveni. Când a fost chestionat cu privire la un eventual meci de baraj cu locul 6 din play-out-ul Ligii 1, a răspuns:

”Mă provoci din nou. Am mai avut o opinie care poate a supărat pe multă lume. Înfrângerile, retrogradările te fac mai puternic. M-am uitat la un serial cu Sunderland, care a ajuns în Liga 2, după în Liga 3. Nu știu dacă au promovat acum, nu cred. Leeds a promovat după 16 ani, care e problema? Care e problema?

Rapid a fost la Liga 4, acum e în Liga 2, cu speranțe pentru Liga 1. Dacă nu va promova acum, va promova anul viitor. Trebuie să trăim fenomenul ăsta cu mai multă bărbăție. Nu să oprim retrogradările, să le fie tuturor bine. Dacă noi o să terminăm pe locul 4, credeți că o să cer să promoveze patru echipe? Nu pot să o dau așa, trebuie să fim bărbați. Cu asta am terminat.”

Lincar a mai vorbit despre acest subiect și la finalul meciului cu Petrolul.

Erik Lincar nu se ferește să spună lucrurilor pe lume și nu menajează pe nimeni. Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Turris Oltul joacă în ultima etapă cu Rapid 

Turris Oltul este acum pe locul 4 în play-off, cu 25 de puncte, cu unul mai puțin decât poziția a treia, Campionii FC Argeș, cu două mai puțin decât locul 2, CS Mioveni, și la patru puncte de UTA, liderul play-off-ului. Sub echipa din Turnu Măgurele se mai află Rapid, 24 de puncte, și Petrolul, 22 de puncte. Aceasta din urmă nu mai are șanse nici măcar la locul de baraj.

Ultimul meci al lui Turris Oltul este programat pe 1 august, în Regie, cu Rapid.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/turris-oltul-la-o-victorie-de-a-scrie-istorie-cu-trei-puncte-din-meciul-cu-cs-mioveni-de-azi-de-la-ora-1700-trupa-din-turnu-magurele-merge-cel-putin-la-barajul-de-promovare-in-liga-1-19141181

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-mioveni-castiga-cu-1-0-la-turris-oltul-iar-claudiu-niculescu-isi-face-strategia-pentru-liga-1-din-discutiile-avute-cu-conducerea-nu-vor-fi-probleme-financiare-daca-promovam-19141299

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciul-si-eliminarea-in-toate-cele-patru-jocuri-desfasurate-de-cs-mioveni-in-acest-play-off-a-existat-cate-un-fotbalist-care-a-vazut-cartonasul-rosu-19141242

Andrei PASCU 28 Jul. 2020, 21:16 Liga 2
Pe aceeași temă