Erik Lincar e dezamăgit de evoluția Concordiei Chiajna, dar ilfovenii au pierdut al treilea meci în două luni contra CSM Alexandria, de data aceasta într-un amical

Răzvan STÎNGĂ 14 Oct. 2023, 18:30 Liga 2
Erik Lincar e dezamăgit de evoluția Concordiei Chiajna, dar ilfovenii au pierdut al treilea meci în două luni contra CSM Alexandria, de data aceasta într-un amical

Erik Lincar este dezamăgit de ultimele etape avute de Concordia Chiajna în Liga 2, dar și de modul în care s-a comportat echipa per total, pe durata celor două etape scurse din această stagiune.

Momentan, ilfovenii nu arată o continuitate în rezultate și trebuie să schimbe ceva pentru a ține pasul cu primele clasate în sezonul regular, chiar dacă distanța față de locul 6 e de numai trei puncte.

Erik Lincar, nemulțumit de ultimele meciuri ale echipei Concordia Chiajna

Trei victorii, trei egaluri și trei înfrângeri a consemnat Concordia Chiajna până acum, dar unele rezultate nefavorabile au fost înregistrate în partide în care pornea cu prima șansă. S-a încurcat cu CSM Alexandria (0-1), CSM Reșița (2-3) sau Viitorul Pandurii (2-2), iar astfel echipa lui Erik Lincar e sub pozițiile de play-off în ierarhia din Liga 2.

Antrenorul formației din Ilfov este conștient că echipa sa trebuie să arate mai mult, declarând că el, stafful tehnic și jucătorii sunt vinovați pentru evoluțiile de până acum. Referitor la minusul scos în evidență, Concordia Chiajna a avut de suferit și din cauza erorilor personale.

Sunt dezamăgit în principal de ultimele două-trei deplasări, când am reușit să marcăm două goluri și am obținut două puncte. Am jucat cu echipe bune, nu putem considera că există echipe slabe, dar am jucat contra Hunedoara, nou-promovată, am pierdut cu Reșița, nici măcar nu am obținut un punct, iar acum am pierdut alte două puncte.

Am făcut greșeli personale care ne-au costat puncte în clasament, iar acum urmează meciuri cu echipe din față, când va trebui să demonstrăm că suntem bărbați, jucători buni. Avem fotbaliști cu nume, dar va trebui să arătăm pe teren asta.

Ținând cont de surprizele care au fost, de locul în clasament, până la urmă nu sunt așa multe puncte până la play-off. Dar, e important să nu mai facem cadouri și să câștigăm etapă de etapă. Noi, până la urmă, am sărbătorit Crăciunul mai devreme decât era cazul.

Toți, cu mine în frunte, suntem datori față de această echipă, să o ducem cât mai sus. (…) Dacă eram întrebat acum trei luni, nu credeam că eu și echipa mea vom fi pe acest loc. E adevărat că lucrurile sunt foarte echilibrate în Liga 2 și cred că vor fi multe surprize.

Etapă de etapă sunt surprize și sunt echipe care nu reușesc să își ia cele trei puncte. Eu îmi doresc ca ai mei jucători să fie concentrați, pregătiți pentru cele șase războaie care mai sunt, să luăm toate punctele”, a spus Erik Lincar la Sport Total FM.

Concordia Chiajna, la trei puncte de locurile de play-off în Liga 2

Cu 12 puncte acumulate în nouă etape, Concordia Chiajna ocupă locul 9 în clasament, în cădere o poziție față de runda trecută, fiind la egalitate cu Steaua și chiar Viitorul Pandurii, pe care, însă, le depășește la golaveraj, 16-9, față de 19-14, respectiv 10-10.

În etapa a 10-a, programată peste două săptămâni, Concordia joacă acasă cu Gloria buzău (locul 3, 18 puncte).

Momentan, Concordia este la trei puncte în spatele ultimei clasate pe locurile calificabile în play-off. Corvinul Hunedoara ocupă locul 6, cu 15 puncte.

Concordia Chiajna, al treilea eșec în fața CSM Alexandria de când a început sezonul!

În pauza competițională, Concordia Chiajna a disputat, sâmbătă, 14 octombrie, un meci amical contra CSM Alexandria, în fața căreia a pierdut la două goluri, scor 2-4, după ce a condus cu 2-0. E un complex formația din Teleorman pentru ilfoveni, în fața căreia au mai cedat în două rânduri, în Liga 2 și Cupa României, în acest sezon.

Prima dată a avut loc duelul din campionat, de la Chiajna, scor 0-1, iar apoi a venit jocul de la Alexandria, din Cupa României, în care oaspeții au pierdut cu același scor, 0-1.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-a-pierdut-amicalul-cu-fc-hermannstadt-19288669

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-victorie-cu-2-0-in-amicalul-cu-progresul-spartac-19288673

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-a-condus-in-amicalul-cu-petrolul-dar-a-pierdut-19288664

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-pierdut-amicalul-cu-u-cluj-19288660

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cs-tunari-invinsa-intr-un-amical-de-rapid-in-giulesti-19288654

Răzvan STÎNGĂ 14 Oct. 2023, 18:30 Liga 2
Pe aceeași temă