Enache prefațează duelul cu echipa lui Bădoi: „Trebuie să ne autodepășim”

Marius ANGHEL 20 Sep. 2013, 14:08 Liga 2
Enache prefațează duelul cu echipa lui Bădoi:**

Două dintre formațiile cu obiective declarate de promovare în Liga I, CSMS Iași și FC Clinceni, se întâlnesc sâmbătă în Copou, în primul derby al sezonului. Ieșenii sunt liderii seriei I cu punctaj maxim după trei runde, în timp ce Clinceniul ocupă locul secund, cu 7 puncte. De asemenea, în Copou se întâlnesc echipele cu cele mai bune ofensive după trei meciuri, gazdele punctând de opt ori, iar oaspeții de zece ori.

Antrenorul liderului, Costel Enache, a declarat că obiectivul echipei sale este obținerea celor trei puncte și a explicat și cum trebuie abordat acest derby de către elevii săi. „Statutul pe care îl avem ne obligă să jucăm la victorie fiecare meci, indiferent că jucăm cu o echipă din subsol sau cu una din fruntea clasamentului. Meciul cu Clinceniul va fi foarte dificil, cu miză pentru că întâlnim o formație cu obiectiv declarat de promovare. Oaspeții noștri au demonstrat până acum că formează o echipă redutabilă, atât prin joc, cât și prin lotul pe care îl au. Este o echipă cu multe nume importante, cu experiență la nivelul ligii I. Trebuie să ne autodepășim în acest meci pentru a obține cele trei puncte și pentru a continua seria bună din acest debut de campionat”, a declarat Costel Enache.

Tehnicianul nu va conta pe stoperul Codruț Cioranu, accidentat, în schimb va reveni în lot fundașul stânga Iulian Vladu, absent în primele meciuri din motive medicale. „Mă bucur că nu nu am avut accidentări după meciul de la Brăila, este o bilă albă pentru noi. Am aproape tot lotul la dispoziție, inclusiv pe Vladu, care este apt de joc”, a continuat tehnicianul ieșenilor.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 20 Sep. 2013, 14:08 Liga 2
Pe aceeași temă