Enache: „La mine nu există titulari și rezerve. Toți jucătorii trebuie să fie pregătiți să ajute echipa”

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 17:00 Liga 2
Enache:**

Elevii lui Costel Enache au revenit sâmbătă acasă după două săptămâni petrecute în cantonamentul din Republica Moldova, iar marți dimineață întreg lotul se va reuni la stadion pentru a relua pregătirile.

Până la startul campionatului, care va avea loc pe data de 7 septembrie, ieșenii vor mai juca cel puțin un meci amical, sâmbătă, pe terenul prim-divizionarei FC Vaslui, de la ora 18.00.

Tehnicianul formației din Copou, Costel Enache, s-a declarat mulțumit de stagiul efectuat la Chișinău și a evidențiat lipsa jucătorilor accidentați după două săptămâni intense. „A fost un stagiu reușit, din toate punctele de vedere. Am făcut ceea ce ne-am propus, am beneficiat de cele mai bune condiții, jucătorii au răspuns foarte bine la comenzi. Mă bucură mult faptul că nu avem niciun accidentat, un lucru pozitiv dacă ținem cont că au fost două săptămâni intense în care s-a muncit mult. Sigur, mai sunt de completat unele aspecte, mai e de lucru, dar până la începerea campionatului sperăm să ne punem la punct. Nu trebuie să uităm faptul că 15 din cei 24 de jucători sunt nou-veniți și nu este atât de ușor să închegăm relații de joc peste noapte”, a declarat Costel Enache.

Tehnicianul a admis că lotul mai trebuie întărit, dar numai cu jucători valoroși. „Întotdeauna este nevoie de jucători. Nu pot spune acum posturile deficitare, dar eu zic că avem o concurență mare în unele compartimente, iar acest lucru este foarte bun. Trebuie să fiu foarte inspirat la meciuri să aleg formula ideală. Dacă vom găsi jucători mai buni decât ce avem noi în lot în momentul de față, sunt bine-veniți la echipă. Vreau să-i asigur pe toți jucătorii că vor avea șansa să joace în campionat. Nu există titulari și rezerve, cu toții trebuie să fie pregătiți să joace și să o facă foarte bine, pentru a ajuta echipa”, a mai declarat antrenorul grupării din Copou.

Bădic și Herghelegiu, din nou la discuții

Astăzi vor avea noi runde de discuții între conducerea clubului și jucătorii Bădic și Herghelegiu privind semnarea unor noi angajamente cu clubul. „Eu sper ca Bădic și Herghelegiu să fie băieți maturi și să semneze contractul cu clubul. Sper ca ei să ia decizia cea mai bună. Trebuie să înțeleagă că nu pot juca aici chiar în orice condiții, noi nu putem crește jucători pentru alte echipe”, a subliniat Enache.

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Marius ANGHEL 26 Aug. 2013, 17:00 Liga 2
Pe aceeași temă