Emoții la FC Buzău în privința play-off-ului. Cele 10 meciuri fără eșec nu-l liniștesc pe Cristian Pustai, care nu poate conta pe doi jucători importanți contra Unirii Dej. Analiza ”profesorului”

Răzvan STÎNGĂ 04 Nov. 2021, 13:29 Liga 2
Emoții la FC Buzău în privința play-off-ului. Cele 10 meciuri fără eșec nu-l liniștesc pe Cristian Pustai, care nu poate conta pe doi jucători importanți contra Unirii Dej. Analiza ”profesorului”

FC Buzău are emoții în privința play-off-ului, lucru recunoscut de antrenorul Cristian Pustai înaintea partidei din etapa a 13-a, cu Unirea Dej. Chiar dacă nu au mai pierdut de 10 meciuri în campionat, înregistrând șase victorii și patru remize, buzoienii se tem de evoluțiile bune ale echipelor de sub ei.

FC Buzău a rămas cu trei puncte avans față de locul 7 

Analiza partidei cu Unirea Dej a fost făcută de antrenorul Cristian Pustai mai mult pe baza importanței victoriei, în contextul în care FC Buzău mai are un avans de numai trei puncte față de locul 7, Unirea Slobozia. ”Profesorul” a numit echipele de care se teme, iar pe lângă formația lui Adrian Mihalcea le-a mai enumerat pe Metaloglobus și FK Csikszereda, în mod special.

În privința Unirii Dej, Cristian Pustai a declarat că a văzut meciul trecut, câștigat de nou-promovată cu 2-0 în fața Politehnicii Timișoara, și a sesizat o formație solidă a lui Dragoș Militaru.

Cristian Pustai, nevoit să îi înlocuiască pe Adi Chică-Roșă și pe Cristian Ciobanu

Pustai trebuie să îi înlocuiasă pe doi dintre cei mai buni jucători din lot, Adi Chică-Roșă și Cristian Ciobanu, amândoi suspendați. Unul pentru numărul total de cartonașe galbene din acest sezon de Liga 2, iar Ciobanu pentru faptul că a văzut catonașul roșu etapa trecută, cu Ripensia.

”Suntem în clasament pe locul 5, e foarte important să păstrăm poziția. Urmează un meci dificil acasă, dificil și prin prisma faptului că avem un jucător suspendat pentru cumulul de catonașe, pe Chică-Roșă, și un jucător probabil suspendat mai multe etape, pentru cartonașul roșu primit la Timișoara, Ciobanu.

Trebuie să îi înlocuim, să găsim formula ideală pentru a obține cele trei puncte. Jocurile sunt echilibrate, și în clasament se vede asta. S-au desprins cele patru echipe, s-au desprins și probabil au liniștea play-off-ului, suntem noi și CSA la o distanță care văd că se micșorează de următoarele trei echipe, unde aș include și Csikszereda.

Adică în spate sunt Metaloglobus și Slobozia, dar aș include și Csikszereda pentru că are un program, să spunem, mai ușor. Eu consider și echipa din Miercurea Ciuc e  pretendentă la play-off. Apoi, vin echipe precum Șelimbăr, care are un parcurs bun, cu 17 puncte”, a declarat Cristian Pustai înaintea partidei cu Unirea Dej, citat de Campus TV.

FC Buzău a luat opt puncte din meciurile de acasă, Unirea Dej a luat patru puncte în deplasare 

FC Buzău ocupă locul 5 înaintea startului rundei a 13-a, cu 22 de puncte, la egalitate cu poziția a 6-a, Steaua, și cu un avans de numai trei puncte față de locul 7, Unirea Slobozia. Unirea Dej este pe locul 12, cu 15 puncte. Același punctaj îl are și Poli Iași, locul 11, care devansează formația lui Dragoș Militaru la golaveraj.

În meciurile de pe teren propriu din acest sezon, FC Buzău a adunat, în cinci meciuri, opt puncte (două victorii, două egaluri și o înfrângere). Unirea Dej, în cele cinci partide jucate pe teren advers, a adunat patru puncte (o victorie, un egal și trei eșecuri).

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto și Răzvan Păsărică / Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/protocolul-pentru-desfasurarea-competitiilor-in-timp-de-pandemie-simplificat-in-privinta-documentelor-medicale-situatia-in-care-frf-sau-lpf-trebuie-anuntate-si-avertismentul-transmis-de-razvan-burle-19208609

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tiberiu-giuroiu-si-a-aflat-sanctiunea-dupa-eliminarea-controversata-din-meciul-astra-petrolul-in-care-s-a-presupus-ca-i-a-adresat-cuvinte-rasiste-lui-sory-diarra-articolul-in-baza-caruia-a-fost-ju-19208599

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-din-nou-cu-spectatori-in-tribune-mult-mai-devreme-decat-stabilise-cnsu-razvan-burleanu-spune-de-la-ce-data-s-ar-putea-redeschide-portile-stadioanelor-19208593

https://liga2.prosport.ro/seria-1/startul-meciului-poate-fi-intarziat-mai-nou-cu-maximum-30-de-minute-in-loc-de-15-frf-a-schimbat-regulamentul-pentru-a-sarit-in-ajutorul-cluburilor-care-intampina-probleme-cu-asigurarea-asistentei-19208589

Răzvan STÎNGĂ 04 Nov. 2021, 13:29 Liga 2
Pe aceeași temă