Emil Săndoi, în gardă înaintea barajului de menținere în Liga 1. Antrenorul Chindiei Târgoviște nu ia de sus Concordia Chiajna: ”Va face tot ce e posibil să câștige”

Răzvan STÎNGĂ 17 May. 2022, 15:34 Liga 2
Emil Săndoi, în gardă înaintea barajului de menținere în Liga 1. Antrenorul Chindiei Târgoviște nu ia de sus Concordia Chiajna: ”Va face tot ce e posibil să câștige”

Concordia Chiajna poate spera la promovarea în Liga 1 în urma barajului cu Chindia Târgoviște, mai ales că formația din prima divizie e temătoare înaintea confruntării din manșa tur, de la Chiajna. Emil Săndoi, antrenorul Chindiei Târgoviște, e convins că dubla va fi una complicată.

Cu toate acestea, Săndoi mizează pe faptul că echipa sa are experiența Ligii 1 în spate, că jucătorii sunt la un nivel și ritm de joc mai ridicat și că vor reuși să respecte statutul în final și se vor menține în Liga 1.

Emil Săndoi, în gardă înaintea turului barajului Concordia Chiajna – Chindia Târgoviște

Săndoi are și acum resentimente după înjumătățirea punctelor în urma intrării în play-out-ul Ligii 1, considerând că de această dată Chindia Târgoviște a fost dezavantajată prin această regulă, în acest sezon.

Forța colectivă, dar și forța individuală sunt argumentele ”principalului” echipei din prima divizie în ceea ce privește un eventual succes în fața Concordiei Chiajna:

”Este o urmă de regret că încă nu am terminat campionatul cu celelalte echipe. Dacă stăm să ne gândim, după terminarea sezonului regular aveam opt puncte peste locurile de baraj, dar s-au înjumătățit și au rămas doar patru. Dacă punem la socoteală punctele neînjumătățite, am fi fost într-o poziție favorabilă în clasament.

Asta e, trebuie să ne adaptăm, suntem obișnuiți, am mai jucat baraje și aici trebuie să abordăm meciurile cu seriozitate. Sunt convins că orice echipă dispută barajul, chiar dacă e de ligă inferioară, își dorește și face tot ce e posibil să câștige. Ne dorim să demonstrăm că avem în spate mai multe campionate de prima ligă.

Am jucat campionate în Liga 1 care cred că ne-au motivat și din punct de vedere individual, și din punct de vedere colectiv și să demonstrăm asta pe teren. Trebuie să marcăm neapărat”.

Turul dintre Concordia Chiajna și Chindia Târgoviște, sâmbătă

Partida tur dintre Concordia Chiajna și Chindia Târgoviște, de la Chiajna, din barajul pentru menținerea/promovarea în Liga 1, este programată sâmbătă, 21 mai, de la ora 15:30.

Ilfovenii au încredere că pot să retrogradeze Chindia în Liga 2 și îi pot lua locul în Liga 1 pentru sezonul următor. Iată ce spunea Ianis Zicu după partida de duminică, cu ”U” Cluj (scor 1-0), din ultima etapă a play-off-ului, despre baraj:

E clar că echipa de Liga 1 e favorită, a avut alt ritm. Va fi greu, dar fiind o dublă manșă orice se poate întâmpla și avem dovada anului trecut, când Mioveni a reușit să promoveze. Am discuții cu jucătorii în privința presiunii, din momentul în care am venit le vorbesc despre asta. Au fost momente când au reacționat nu foarte bine, dar au fost momente în care am reacționat bine, cum a fost meciul de la Buzău, când am intrat în play-off, și momentul de azi.

Asta e situația dacă nu avem VAR, și noi și adversarii trebuie să o luăm așa cum e. Mergem cu capul înainte, pentru că trebuie să avem încredere în noi. Mă simt un antrenor norocos pentru că antrenez, nu sunt acasă. Sunt foarte mulți antrenori care sunt acasă, dar am șansa să fiu aici și trebuie să dau tot ce pot pentru a promova”.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/va-fi-spectacol-in-tribune-la-u-cluj-dinamo-fanii-mentin-fratia-si-la-barajul-pentru-liga-1-si-vor-merge-impreuna-pe-cluj-arena-cate-bilete-au-primit-19231838

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ioan-ovidiu-sabau-tine-cu-u-cluj-in-dubla-mansa-a-barajului-cu-dinamo-este-echipa-mea-de-suflet-mesajul-fostului-international-pentru-jucatorii-lui-erik-lincar-si-19231835

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-multumit-de-parcursul-unirii-slobozia-in-acest-sezon-daca-merita-vreo-echipa-sa-fie-desemnata-echipa-play-off-ului-noi-ar-trebui-sa-fim-aceea-anul-asta-a-fost-uau-19231830

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-hermannstadt-intra-intr-o-noua-era-cu-bani-de-la-multinationale-si-obiective-mari-claudiu-rotar-avem-discutii-avansate-cum-motiveaza-finantatorul-datoriile-catre-jucatori-19231826

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alexandru-negrean-a-dat-startul-revenirii-brasovului-in-meciul-cu-poli-cu-o-executie-de-exceptie-nu-e-cel-mai-frumos-gol-al-meu-mijlocasul-nu-vrea-sa-si-treaca-in-cv-o-retrogradare-19231820

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 17 May. 2022, 15:34 Liga 2
Pe aceeași temă