Cu doi jucători în minus, CSM Slatina a scos un punct contra CSM Reșița. Daniel Oprescu, critic la adresa arbitrului: ”Dacă nu eşti conectat, nu mai veni să arbitrezi, te faci de râs”

Răzvan STÎNGĂ 02 Mar. 2024, 17:38 Liga 2

CSM Slatina nu a bifat prima victorie în 2024 nici pe teren propriu, în a doua partidă a anului disputată, cu CSM Reșița, în etapa a 17-a de Liga 2, iar din acest motiv a ajuns pe locul 15.

În prima rundă programată în acest an pe teren propriu, oltenii au remizat, scor 0-0, în duelul cu formația din Valea Domanului, dar au avut, din minutul 66, doi jucători în minus.

Egal între CSM Slatina și CSM Reșița

Echipa lui Daniel Oprescu a avut emoții serioase din minutul 66, când a fost eliminate direct Jhon Mondragon. Însă, cu patru minute mai devreme a venit prima eliminare, când a văzut al doilea cartonaș galben Ionut Mitran și a fost și el trimis la cabine. Primul avertisment l-a văzut în prima repriză, în minutul 23.

La finalul întâlnirii, Daniel Oprescu s-a declarat mulțumit de momentele echipei sale din partea secundă, după ce a rămas în inferioritate numerică, deși s-a terminat la egalitate partida, 0-0.

Au fost momente de joc în repriza a doua care l-au bucurat pe antrenor, dar a remarcat că voia mai mult de la jocul ofensiv al Slatinei în prima parte și în momentele în care a ajuns la finalizare, chiar dacă nu de foarte multe ori a ajuns periculos în fața porții.

Îi felicit pentru atitudinea arătată, după ce am rămas cu doi jucători mai puţin. E adevărat că, până atunci, jocul nu a fost extraordinar, dar am avut câteva situaţii bune, pe care nu am reuşit să le fructificăm.

Şi da, aştept mai mult de la jucătorii cu experienţă cum este Vali Alexandru, care a avut două situaţii bune şi nu ne-am ales cu nimic. Era foarte important să nu primim gol, pentru că mă aşteptam ca Resiţa să vin peste noi, aceasta era cam ultima şansă să forţeze să câştige, să prindă play-off-ul, iar noi voiam să introducem un atacant de viteză, să-i prindem pe contraatac. Dar, au venit acele eliminări care ne-au dat peste cap toată strategia.

Băieţii au făcut un efort fantastic, ţinând cont că au evoluat în inferioritate o bună perioadă de timp, iar pentru asta trebuie felicitaţi”, a declarat antrenorul grupării slătinene, Daniel Oprescu, citat de News Flux.

  • CSM Slatina: Velcu – I. Mitran, A. Stan, Mondragon, C. Toma – D. Toma, I. Năstăsie – Ciocâlteu (Riza 68′), Doman (cpt.)(Donca 68′), R. Popa – Val. Alexandru (Sălcianu 68′)
    Rezerve: Micu – Sil. Matei, C-tin. Radu, D. Dragu, Kayondo, Leață
    Antrenor: Daniel Oprescu

Daniel Oprescu, antrenorul Slatinei, supărat pe arbitraj

Oprescu nu a fost mulțumit de maniera de arbitraj, cum a condus brigada care l-a avut la centru pe Sergiu Anton (Bucureşti). Antrenorul slătinenilor a considerat că nu au fost tratate la fel momentele de joc care au necesitat intervenția arbitrilor.

Altfel, ”tehnicianul” l-a criticat pe Jhon Mondragon pentru faptul că a văzut cartonașul roșu, considerând că un fotbalist cu experiența lui nu trebuia să vadă roșu direct.

Da, am fost avertizat, dar nici nu a ştiut să-mi spună de ce. Poate pentru că am depăşit spaţiul…Dacă nu eşti conectat la ceea ce se întâmplă pe teren, nu mai veni să arbitrezi, că te faci de râs. Şi s-a făcut.

Au fost dueluri pe care le-a interpretat diferit. Lui Mitran, la prima intrare i-a dat cartonaş galben, iar o altă fază similară petrecută la centrul terenului nu a acordat nimic. La fel, la Constantin Radu, şi nu a acordat nimic.

Sunt foarte supărat pe jucătorii mei, în principal pe Mondragon, pentru că la experienţa lui nu are voie să facă aşa ceva. Cum să reacţionezi asa!? Unde se vede plusul de experienţă, că în joc nu s-a văzut…Va fi aspru sancţionat”, a precizat Daniel Oprescu, cu privire la arbitraj.

Slatina, deplasare la Târgu Jiu în runda a 18-a de Liga 2

CSM Slatina are 21 de puncte și se situează pe locul 15 în Liga 2 după 17 etape, la două puncte momentan de locul 10, mijlocul clasamentului, Viitorul Pandurii. În următoarea etapă de Liga 2, a 18-a, echipa lui Daniel Oprescu are meci pe teren advers, contra Viitorul Pandurii.

Apoi, până la finalul sezonului regular, slătinenii vor mai întâlni CS Mioveni, pe terenul propriu.

”Mai sunt două meciuri din sezonul regulat, încercăm să scoatem maximum. Vedeţi, în Liga a 2-a se poate întâmpla orice. FC Argeş a bătut cu 1-0 pe Progresul Spartac, care a jucat în inferioritate, cu un gol marcat din penalty.

Noi am bătut în inferioritate, cu jucător eliminat din prima repriză, pe Spartac… aşa că vedeţi cum este fotbalul la Liga a 2-a? Aş vrea să ne bucurăm că putem vedea fotbal de Liga a II-a la Slatina”, a încheiat antrenorul Slatinei.

Foto: News Flux

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-cristian-pustai-dupa-ceahlaul-dumbravita-2-0-19301358

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-a-pierdut-meciul-de-acasa-cu-chindia-de-ziua-antrenorului-dragos-militaru-19301407

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-a-pierdut-cu-ceahlaul-si-continua-seria-neagra-19301405

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-17-liga-2-19301288

Răzvan STÎNGĂ 02 Mar. 2024, 17:38 Liga 2
Pe aceeași temă