„E un dezastru!”

21 Jan. 2009, 16:42 Liga 2
„E un dezastru!

Bacăul stabilește un record negativ în fotbalul românesc, echipa de fotbal Știința nerezistând decât un tur de campionat pe firmamentul ligii secunde.
Ședința de miercuri de la ora 14.00 nu a făcut decât să anunțe ceea ce oricum era inevitabil – desființarea unei echipe care rămăsese cu doar 15 jucători.

Astfel, fără niciun transfer realizat și cu Iulian Capeti plecat spre Tricolorul Breaza, Știința a rămas fără niciun fel de suport financiar și porțile clubului s-au închis. Anunțul a fost făcut de președintele Consiliului de Administrație, Liviu Goian, care nu a făcut niciun comentariu cu privire la această decizie.

"Ă‚sta este fotbalul românesc, și aici trebuie să lucrăm, dacă mai avem pe unde. E un dezastru. Eu acum mă îndrept spre Ploiești și sper să-mi găsesc vreo echipă în curând, deși, speranțele sunt cam slabe, mai ales aici, în prima serie. Nu mai retrogradează decât o echipă, așa că interesul va fi extrem de scăzut și nu cred să se mai întâmple mari mutări de acum încolo. Cred că situația se va înrăutăți și mai mult de acum încolo", ne-a declarat antrenorul defunctei echipe, Octavian Grigore.

După retragerea echipei băcăuane din campionat, toate rezultatele din retur vor fi omologate cu scorul de 3-0 în favoarea adversarei.

DECLARAȚII

"Ă‚sta este fotbalul românesc, și aici trebuie să lucrăm, dacă mai avem pe unde. Cred că situația se va înrăutăți și mai mult de acum încolo"

Octavian Grigore, fost antrenor Știința

"Asta a fost decizia finanțatorilor și nu avem ce face. Sper ca măcar FCM-ul să fie ajutată, pentru că Bacăul merită o echipă în prima ligă"

Cristi Ciocoiu, fost președinte Știința.

Articol scris de Adi ENĂ‚ȘOAIE

21 Jan. 2009, 16:42 Liga 2
Pe aceeași temă