„E timpul să spargem gheața!” ASU Poli are temele făcute înaintea meciului cu Dacia Unirea

Marius ANGHEL 26 Aug. 2016, 15:07 Liga 2

Cu doar un punct acumulat până acum în clasament, ASU Poli va avea o misiune grea sâmbătă să obțină cel puțin un egal la Brăila. Timișorenii întâlnesc pe Dacia Unirea, una dintre echipele bune ale Ligii 2. După două victorii consecutive, jucătorii lui Alin Pânzaru au fost readuși cu picioarele pe pământ, runda trecută, la Arad, acolo unde au pierdut la scor de neprezentare.

Alb-violeții au plecat încă de joi dimineață înspre Brăila, seara au înnoptat la Ploiești, iar astăzi și-au continuat drumul către destinație. Antrenorul Sorin Brîndescu și căpitanul Cristian Gălan nu au făcut parte din lotul deplasat, deoarece au rămas încă pentru câteva ore la Timișoara pentru a participa la oficializarea parteneriatului dintre ASU Poli și Alexandrion Group, însă vor ajunge în cele din urmă și ei la Brăila.

„Am studiat echipa din Brăila, am văzut meciul de la Arad. Acel 3-0 în favoarea UTA-ei cred că e un scor puțin neconform cu realitatea. Brăila e o echipă care are experiența Ligii a II-a, are stabilitate financiară, un lot de jucători buni. Noi i-am studiat, ne-am făcut bine temele, sperăm să reușim să-i anihilăm, pentru că au jucători de atac buni. E timpul să spargem gheața! Din păcate, și pentru celelalte jocuri ne-am pregătit bine, dar nu am avut constanță și consistență în cele 90 de minute. Sperăm ca, odată și odată, să intrăm în ritmul Ligii a 2-a”, a declarat, citat de druckeria.ro, Brîndescu.

Cristian Gălan crede că se va putea obține un rezultat pozitiv la Brăila, cu condiția eliminării greșelilor personale. „Dacia Unirea e o echipă bună, care anul trecut s-a numărat printre puținele care au învins Rapidul. Și-au păstrat în mare parte lotul, astfel că formează o echipă solidă. Din ce am văzut până acum, nivelul este destul de echilibrat între echipe, exceptând Pâncota, care a încasat foarte multe goluri. Forma de moment a jucătorilor decide meciul, și exact la acest aspect am pierdut noi cele două jocuri de acasă”, a declarat Gălan.

Meciul dintre Dacia Unirea Brăila și ASU Politenica Timișoara, ce contează pentru etapa a 4-a a Ligii 2, se va disputa sâmbătă, de la ora 15:00, pe stadionul Municipal din Brăila.

Marius ANGHEL 26 Aug. 2016, 15:07 Liga 2
Pe aceeași temă