Dunărea și Olimpia deschid de miercuri etapa a 29-a. Călărășenii le-au pus gând rău sătmărenilor

Marius ANGHEL 11 Apr. 2017, 16:28 Liga 2
Dunărea și Olimpia deschid de miercuri etapa a 29-a.** Călărășenii le-au pus gând rău sătmărenilor

Dunărea Călărași și Olimpia Satu Mare deschid încă de miercuri etapa a 29-a a Ligii 2, o rundă ce va continua cu meciuri în fiecare zi până sâmbătă. Cele două echipe se întâlnesc de la ora 17:30 pe stadionul „Ion Comșa” din Călărași și vin după jocuri în care au pierdut.

Echipa lui Adrian Mihalcea a înregistrat în weekendul trecut prima înfrângere în 2017, 0-1 pe terenul liderului Juventus, și speră ca împotriva Olimpiei să revină la rezultatele pozitive obținute în ultimul timp. „Noi am ales să jucăm mai repede și la rugămințile celor de la Satu Mare. E bine să jucăm mai repede ca să uităm de jocul cu Juventus și să ne putem concentra pentru partida cu Olimpia. La București, am făcut un meci bun, însă am pierdut. Dar eu zic că avem puterea să ne revenim, să facem un meci la fel de spectaculos și să-l câștigăm. Miercuri va fi un meci greu. Olimpia, deși n-a mai câștigat în ultimele patru etape, este o echipă bună care se afla deasupra noastră în clasament. Pentru mine mai puțin contează problemele lor, știu doar că au un lot valoros”, a declarat, citat de site-ul oficial al Dunării, Mihalcea.

Pentru acest joc, echipa călărășeană nu se va putea baza pe câțiva titulari obișnuiți. „Din păcate, pe lângă suspendarea lui Șandru, avem și accidentați. Să vedem pe câți dintre ei îi vom putea recupera până la ora meciului cu Olimpia. În ceea ce mă privește, în aceste trei zile pe care le am la dispoziție, voi căuta să-i recuperez fizic și mental pe băieți. A venit și prima înfrângere și e foarte important să știm cum vom gestiona acest moment. Sunt încrezător în potențialul elevilor mei”, a mai spun antrenorul Dunării.

Bogdan Leu, președintele Dunării, spune că obiectivul echipei este să obțină toate punctele puse în joc. Întâlnim o echipă care în ultimul timp a avut un parcurs mai slab. Am văzut meciul de la Clinceni, unde au avut superioritate numerică mai bine de 30 de minute însă n-au putut fructifica acest avantaj pe tabelă. Vrem să câștigăm! Dacă vom repeta evoluția bună din meciul cu Juventus, n-avem cum să nu câștigăm cu Olimpia„, a declarat Leu.

Dacă Dunărea Călărași a avansat în clasament cu rezultate obținute în 2017, acum aflându-se pe locul 11, cu 32 de puncte, Olimpia Satu Mare a mers din ce în ce mai prost și a căzut pe locul 7, cu 41 de puncte, îndepărtându-se mult de locurile promovabile. Mai mult, grupare pregătită de Bogdan Andone are patru înfrângeri consecutive și nu a mai câștigat de șase jocuri, în partida de duminică de la Clinceni cedând cu 1-0, cu toate că a evoluat aproape o repriză în dublă superioritate numerică.

În tur, Olimpia și Dunărea au încheiat la egalitate, 2-2, călărășenii evoluând în ultimele 26 de minute ale jocului în inferioritate numerică, Silviu Matei fiind eliminat după ce a încasat al doilea cartonaș galben. Atunci au înscris D. Muntean (40′), Sil. Pană (62′), pentru Olimpia, respectiv Șandru (10′) și M. Ștefan (68′) pentru Dunărea.

Marius ANGHEL 11 Apr. 2017, 16:28 Liga 2
Pe aceeași temă