Dunărea revine la locul „crimei”. Mihalcea își temperează jucătorii: „Nu există echipe slabe cu sistemul acesta dubios”

Marius ANGHEL 13 Apr. 2016, 10:25 Liga 2
Dunărea revine la locul

Căzută pe locul 3 în clasamentul play-off-ului Seriei I după ce în prima etapă a remizat cu FC Academica Clinceni, Dunărea Călărași speră să repare pasul greșit făcut pe teren propriu cu o victorie la Constanța, cu Farul. Sâmbătă, Dunărea revine pe terenul unde în sezonul regulat a înscris cele mai multe goluri într-o deplasare, șase la număr. La începutul lunii decembrie a anului trecut, călărășenii umileau Farul cu scorul de 6-2, acela urmând a fi și ultimul meci cu Ionel Ganea antrenor.

„Marinarii” vin după o nouă umilință trăită la Brăila, acolo unde au pierdut pentru a doua oară consecutiv cu 0-4, un rezultat surprinzător având în vedere că în celelalte patru partide de când au fost preluați de Ilie Stan au obținut numai victorii.

Antrenorul Dunării, Adrian Mihalcea, îndeamnă la echilibru, susținând că Farul este o echipă bună care a devenit și mai puternică odată cu preluarea conducerii tehnice de către Stan Ilie. „Nu ar trebui să ne gândim o secundă la ce a făcut Farul în ultimul meci, ținând cont că ei vin după o serie de patru victorii la rând. În acest play-off nu există echipe slabe. Și ultima etapă ne-a demonstrat acest lucru, Bacăul care bate la prima clasată, noi care am făcut egal acasă cu Clinceni, practic nu există echipe slabe și mai ales cu sistemul acesta dubios, valorile, punctele s-au egalizat, să spunem așa. Va fi un meci la fel de greu ca și cel pe care l-am avut acasă. Farul este o echipă bună acum, după schimbarea antrenorului a devenit și mai puternică. Are în componență jucători destul de valoroși, dar asta nu ne împiedică să mergem și să credem că putem să câștigăm. Obiectivul nostru a rămas același, am avut un moment în care trebuia să sperăm mai mult sau să credem mai mult în șansa noastră de a trece pe primul loc, dar și așa campionatul nu era terminat. Nu e un capăt de țară, dar trebuie să avem o evoluție și rezultatele în primul rând de partea noastră ca să îndeplinim acest obiectiv”, a declarat Mihalcea pentru site-ul oficial al clubului Dunărea.

Meciul dintre Farul și Dunarea se va desfășura sâmbătă, de la ora 11:00. Înaintea etapei a doua a play-off-ului, constănțenii sunt pe locul 5 cu 19 puncte, iar călărășenii sunt pe 3 cu 24 de puncte.

Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 13 Apr. 2016, 10:25 Liga 2
Pe aceeași temă