Dunărea e pregătită pentru reluarea Ligii 2. Mihalcea: „Ne așteaptă o luptă grea la Mioveni”. Obiectivul antrenorului în retur

Marius ANGHEL 22 Feb. 2017, 13:36 Liga 2
Dunărea e pregătită pentru reluarea Ligii 2.** Mihalcea:

În mini-returul Ligii 2, care va începe în acest weekend, Adrian Mihalcea & Co, au de disputat 13 meciuri, opt acasă și cinci în deplasare. În speranța de a avea un început de an promițător, Dunărea Călărași a transferat în pauza de iarnă șapte jucători: fundașii Ștefan Mardare și Bogdan Stancu, mijlocașii Călin Cristea, Cristian Pușcaș și Alexandru Cincă și atacanții Cătălin Țîră și Alexandru Avram.

„Obiectivul nostru este acela de a recupera trei-patru poziții, să ne susținem undeva între locurile 6-7, și să ne pregătim o echipă mult mai competitivă pentru sezonul viitor”, a declarat Adrian Mihalcea, antrenorul Dunării Călărași.

„Așteptăm meciurile oficiale. În partidele de pregătire, lucrurile au arătat bine. Să-i vedem și când jucăm pe puncte. După părerea mea, jucătorii transferați sunt talentați, cu multe calități. Veți vedea că jocul va fi altul, plăcut ochiului. Să sperăm că vom strânge cât mai multe puncte”, a declarat, citat de Arena, și președintele Dunării, Bogdan Leu.

În prima etapă din 2017, echipa de pe malul Borcei va juca în deplasare la CS Mioveni, meci transmis în direct de DigiSport 1 și DolceSport1, vineri, 24 februarie, de la ora 18:00. „La Mioveni va fi foarte greu. Vom întâlni o echipă bună, omogenă care pe teren propriu este aproape imbatabilă. Are victorii importante obținute în fața unor echipe de top. Ne așteaptă o luptă grea”, a mai spus tehnicianul călărășenilor.

Înaintea reluării campionatului, Dunărea Călărași se află pe locul 12, cu 23 de puncte, și nu mai are emoții în privința retrogradării după ce în această iarnă s-au retras și Unirea Tărlungeni și CSM Râmnicu Vâlcea. O singură echipă va mai retrograda din Liga 2, însă Dunărea e la distanță destul de mare de aceste echipe clasate la final.

Meciurile rămase de disputat de Dunărea Călărași în acest retur:

Etapa 22, 25 februarie
CS Mioveni – Dunărea Călărași
Etapa 23, 4 martie
Dunărea călărași – FC Brașov
Etapa 24, 11 martie
Dunărea Călărași va sta.
Etapa 25, 18 martie
Dunărea Călărași – Luceafărul Oradea
Etapa 26, 25 martie
CS Afumați – Dunărea Călărași
Etapa 27, 1 aprilie
Dunărea Călărași – Sepsi OSK Sfântu Gheorghe
Etapa 28, 8 aprilie
Juventus București – Dunărea Călărași
Etapa 29, 15 aprilie
Dunărea Călărași – Olimpia Satu Mare
Etapa 30, 22 aprilie
Academica Clinceni – Dunărea Călărași
Etapa 31, 26 aprilie
Dunărea Călărași va sta.
Etapa 32, 29 aprilie
Dunărea Călărași – UTA Bătrâna Doamnă
Etapa 33, 6 mai
ASU Poli – Dunărea Călărași
Etapa 34, 13 mai
Dunărea Călărași – CS Balotești
Etapa 35, 20 mai
Dunărea Călărași va sta.
Etapa 36, 24 mai
Dunărea Călărași – Chindia Târgoviște
Etapa 37, 27 mai
Dunărea Călărași va sta.
Etapa 38, 3 iunie
Dunărea Călărași – Foresta Suceava

Articol și foto de Cătălin NIȚU (Ediția)

Marius ANGHEL 22 Feb. 2017, 13:36 Liga 2
Pe aceeași temă