Dunărea câștigă la „masa verde” în intermediară și pregătește meciul cu „Bătrâna Doamnă”. Mihalcea: „Nu avem de ce să ne temem de un oarecare meci cu UTA”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 Apr. 2017, 12:54 Liga 2
Dunărea câștigă la

După victoria la scor înregistrată duminică la Clinceni, 4-1 cu Academica, după ce gazdele înscriseseră primele, Dunărea Călărași va sta în această rundă intermediară, deoarece ar fi trebuit să joace cu Unirea Tărlungeni, și va fi odihnită pentru următorul meci pe care îl va avea în campionat. Duminică, pe teren propriu, de la ora 11:30, va primi vizita formației UTA Bătrâna Doamnă, cea care astăzi, de la ora 17:00, va juca la Șiria cu Olimpia Satu Mare.

Jucătorii lui Adrian Mihalcea vor avea astfel un mare avantaj în fața arădenilor, deoarece vor putea pregăti mai în detaliu acest joc și au și șansa de a-și urmări la TV viitorii adversari. Mai mult, antrenorul Dunării susține că elevii săi nu au motive să se teamă de utiști aflați în mare „foame de puncte”.

„Va urma un meci foarte important. Să spunem că vom întâlni echipa cu cea mai mare foame de puncte în momentul de față. Dacă am jucat cu Juventus, o echipă care e mai mult ca sigur promovată, acum întâlnim UTA, într-un moment în care ei au nevoie disperată de puncte. Dar nu am o teamă, pentru că văd evoluția băieților și cred că putem face un meci la fel de bun ca și cele de până acum. Suntem în creștere, acasă am făcut jocuri bune și am scos rezultate la fel de bune cu echipe poate de același calibru ca UTA Bătrâna Doamnă. Deci sunt toate premisele să vedem un meci bun și, de ce nu, să obținem un rezultat pozitiv pentru noi”, a declarat, pentru site-ul oficial al Dunării, Mihalcea.

Antrenorul Dunării spune că jucătorii săi vor aborda cu detașare duelul cu UTA, presiunea fiind mai degrabă resimțită de arădeni. „Din punctul nostru de vedere, și dacă pierdem nu-i un capăt de țară. Nu avem o presiune pe noi. În mare parte, în acest mini retur, lucrul acesta s-au întâmplat, adică nu avem de ce să ne temem de un oarecare meci cu UTA, să zicem, în momentul de față”, a conchis Mihalcea.

În meciul tur, desfășurat la Arad, UTA Bătrâna Doamnă a câștigat în fața Dunării cu 2-0, prin golurile marcate de Marius Curtuiuș (54) și Adrian Petre (90+3). Arbitrul întâlnirii, Cătălin Buși, a acordat și două cartonașe roșii, câte unul pentru fiecare echipă: Ionuț Tănase (44) de la arădeni, respectiv Gabriel Preoteasa (37) de la călărășeni.

Cum în această etapă Dunărea Călărași va câștiga la „masa verde” meciul cu Unirea Tărlungeni, aceasta va înregistra 41 de puncte și ar putea trece în clasament, pe 8, peste Dacia Unirea Brăila, care are 40 de puncte și are un meci greu acasă cu CS Mioveni. De partea cealaltă, UTA e acum pe locul 3, cu 53 de puncte, iar astăzi joacă acasă cu Olimpia.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 25 Apr. 2017, 12:54 Liga 2
Pe aceeași temă