Dunărea Călărași sau Rapid, cine promovează? Mihalcea: „Urmează finalele acestui play-off”

Marius ANGHEL 26 Apr. 2016, 12:48 Liga 2
Dunărea Călărași sau Rapid, cine promovează?** Mihalcea:

Adrian Mihalcea, antrenorul liderului din play-off-ul Seriei I, a declarat pentru site-ul clubului Dunărea faptul că s-a temut de disputa cu SC Bacău, câștigată de călărășeni cu scorul de 2-0 și că abia acum urmează ceea ce e cel mai greu, „finalele” turneului cu Rapid București.

Dunărea Călărași se află pe primul loc în clasamentul Seriei I, cu 31 de puncte și un golaveraj mai bun față de urmăritoarea Rapid, care are același număr de puncte. Următoarele două jocuri sunt capitale pentru ambele echipe care trag la promovare. În etapele 5 și 6 din play-off e posibil să se decidă ce echipă va câștiga Seria I și implicit va ajunge în Liga 1. Pe 30 aprilie se joacă Rapid – Dunărea Călărași, iar o săptămână mai târziu, pe 7 mai, are loc returul.

Antrenorul Dunării, Adrian Mihalcea, a vorbit despre meciul câștigat de călărășeni contra celor de la SC Bacău, dar și despre următoarele două jocuri din campionat. „A fost o victorie foarte importantă, o victorie muncită. Știam că întâlnim o echipă foarte bine organizată și practic era singura echipă cu 7 puncte, practic era echipa de pe primul loc în play-off. Dacă ne gândim, ei veneau după jocuri importante, veneau după o victorie pe terenul Rapidului. M-am temut, sincer, de acest meci, m-am temut și în timpul jocului, dar zic eu că băieții au dat dovadă de caracter, au trecut peste problemele de la meciul trecut”, a spus Mihalcea.

„M-am gândit în primul rând să-i readuc psihic la nivelul optim, ceea ce, din fericire, am și reușit. După o primă repriză, zic eu, echilibrată, a doua am dominat-o poate și datorită prospețimii. Încă nu reușim nici noi, nici ei, dar cred nicio altă echipă din Liga a 2-a, să joace într-un ritm excepțional cu trei meciuri într-o singură săptămână. Două goluri frumoase, două goluri importante, dar cam atât. Eu deja am uitat meciul cu Bacăul, mă interesează mai mult meciul care va urma, sau meciurile care vor urma, practic finalele acestui play-off, meciurile cu Rapid”, a afirmat Adrian Mihalcea pentru site-ul oficial al clubului.

Mihalcea a explicat și de ce a urmărit meciul cu SC Bacău din tribună, deoarece nu fusese dictată până în acel moment vreo pedeapsă pentru el după eliminarea din meciul cu Dacia Unirea Brăila. „Am vorbit cu observatorul de arbitru și de joc, mi-au spus într-adevăr că nu am fost anunțat, nu am fost la Comisii, dar să nu stau pe bancă, să nu risc o amendă mai mare, și atunci i-am ascultat. Oricum, prima repriză am stat chiar lângă bancă, nu s-a simțit distanța față de echipă, a doua am considerat eu că e mai bine să stau în tribuna oficială unde vedeam cam tot ce se întâmpla în teren. O experiență un pic stranie pentru mine, prima dată de când antrenez să fiu în situația aceasta. Consider că este mult mai important să stau aproape de teren și de echipă, dar, încă o dată, totul a ieșit bine și asta contează cel mai mult”, a mai spus Mihalcea.

Articol și foto de Cătălin NIȚU (Ediția.ro)

Marius ANGHEL 26 Apr. 2016, 12:48 Liga 2
Pe aceeași temă