Dunărea Călărași are sprijinul Consiliului Județean în lupta pentru promovare. Iliuță: „Avem nevoie de performanță”

Marius ANGHEL 27 Jul. 2016, 15:55 Liga 2
Dunărea Călărași are sprijinul Consiliului Județean în lupta pentru promovare.** Iliuță:

La începutul acestei săptămâni, sala de ședințe a Consiliului Județean Călărași a găzduit întâlnirea fotbaliștilor din cadrul AFC Dunărea 2005 Călărași cu liderii Consiliului Județean și Primăriei Municipiului Călărași, instituții care susțin financiar activitatea sportivă a clubului.

Vasile Iliuță (foto, în centru), noul președinte al Consiliului Județean, a fost prezent la întâlnirea cu fotbaliștii din cadrul clubului, susținând printre altele că instituția pe care o conduce va continua să finanțeze sportul călărășean, activitate la care să participle cât mai multi copii și tineri din județ.

Vreau să investim bani în Călărași, vreau să investim bani în sportul călărășean, dar să fie cât mai mulți, preponderent, copiii Călărașiului. Îmi doresc acest lucru. Vreau pentru călărășeni să fac cel mai mare bine pe care și l-au dorit și am speranța că putem face noi astăzi cei care conducem Călărașiul”, a spus Iliuță.

Președintele C.J. Călărași i-a felicitat pe jucătorii care în sezonul trecut au scris istorie, reușind cea mai bună performanță de la înființarea clubului și până în prezent, adică încheierea pe locul 2 în Seria I a Ligii 2 și participarea la barajul de promovare. „Avem nevoie, pentru echipa mare, de performanță! E nevoie de oameni, să vină și fotbaliști profesioniști să ne ajute ca să ne menținem într-o ierarhie superioară. Felicit echipa de seniori pentru ce a realizat. Ne-ați făcut cunoscuți, ați făcut performanță, ați făcut jocuri minunate, ne-ați bucurat! Nu s-a putut promovarea, continuăm și sper că împreună dacă ați făcut o echipă omogenă, puternică, să câștigăm anul care vine. Vă sunt aproape, sunt lângă sportul călărășean, vă susțin și aș vrea să văd cât mai mulți călărășeni în sportul local. Mult succes în anul competițional care urmează!”, a încheiat Iliuță.

Mihalcea promite promovarea în noul sezon

La rândul său, antrenorul Dunării, Adrian Mihalcea, a mulțumit conducerii celor două organisme pentru sprijinul acordat în sezonul precedent, subliniind că echipa se va alinia în curând la startul unei stagiuni cu gândul obținerii performanței majore, adică a promovării în Liga 1.

„Mi-aș începe discursul prin a vă mulțumi pentru sprijinul pe care ni l-ați acordat, dar și pentru ajutorul pe care ni-l veți acorda în sezonul următor. Știm că anul trecut nu am oferit performanța majoră pe care mulți ar fi dorit-o, dar sunt convins că anul acesta, cel puțin din punctul meu de vedere, nu va fi imposibil. A fost greu, a fost foarte greu de digerat, dar plecăm la drum cu convingere. Suntem convinși că și cu sprijinul sufletesc și financiar al dumneavoastră putem reuși. Vă mulțumim încă o dată!”, a declarat Mihalcea, care i-a oferit, din partea clubului, președintelui Consiliului Județean un fanion și o minge de fotbal cu semnăturile tuturor componenților echipei.

În altă ordine de idei, sâmbătă, 30 iulie, de la ora 18:00, Dunărea Călărași va disputa pe propriul stadion un amical cu Dinamo București. Conducerea Dunării a anunțat că prețul biletului de intrare la acest joc este de 10 lei.

Articol scris de Cătălin NIȚU

Marius ANGHEL 27 Jul. 2016, 15:55 Liga 2
Pe aceeași temă