Dunărea are probleme serioare înainte meciul cu FC Brașov. Pe lângă suspendați, Mihalcea are indisponibili însă patru jucători: „Am vorbit cu doctorul și m-a pus pe gânduri”

Marius ANGHEL 02 Mar. 2017, 16:59 Liga 2
Dunărea are probleme serioare înainte meciul cu FC Brașov.** Pe lângă suspendați, Mihalcea are indisponibili însă patru jucători:

FC Brașov merge la finalul acestei săptămâni la Călărași cu gândul de a recupera punctele pierdute în prima etapă din 2017. „Stegarii” sunt favoriți în fața grupării antrenate de Adrian Mihalcea dacă ar fi să ne uităm pe liniile de clasament, însă Dunărea a demonstrat la Mioveni că nu e chiar așa slabă. Dacă FC Brașov se luptă pentru un loc promovabil, adversara ei din etapa a 23-a este o echipă de pluton, aflată abia pe locul 12.

Călărășenii au și ghinion înaintea meciul de pe teren propriu cu FC brașov, programat sâmbătă, de la ora 13:30. La antrenamentele de ieri de pe terenul „Tache Ionescu” trei jucători s-au accidentat. Este vorba de Bogdan Stancu (o entorsă la genunchi), mijlocașul Călin Cristea și atacanții Cătălin Țîră și Alexandru Avram, toți trei cu probleme musculare. Cei patru jucători sunt nou sosiți la Dunărea în această iarnă, iar ultimii doi au trecut „stegar”.

„Nu știm dacă în acest moment ne putem baza pe ei la meciul cu Brașov. E greu să dau un răspuns pozitiv. Am vorbit cu doctorul și m-a pus pe gânduri”, a spus Adrian Mihalcea. Tehnicianul nu se poate baza la meciul cu Brașov nici pe suspendații Ștefan Mardare, Florin Ibrian și Rafael Licu.

Mihalcea a spus despre echipa vizitatoare că pleacă cu prima șansă în meciul cu Dunărea. „Brașovul este o echipă de top. Se luptă pentru promovare. Vor veni la Călărași cu gânduri mari. Noi avem probleme de efectiv. Sper să nu ne prindă într-o pasă proastă. Au un antrenor foarte bun, în persoana lui Țălnar, și nu-și permit pași greșiți la Călărași”, a mai declarat Adrian Mihalcea.

Meciul Dunărea Călărași – FC Brașov, ce contează pentru etapa a 23-a a Ligii 2, se joacă sâmbătă, 4 martie, de la ora 13:30, pe stadionul Municipal „Ion Comșa” din Călărași.

Articol scris de Cătălin NIȚU

Marius ANGHEL 02 Mar. 2017, 16:59 Liga 2
Pe aceeași temă