Dunărea a bifat un transfer chiar înaintea meciului cu Luceafărul, un maghiar. „Este un jucător interesant, cu multe calități”

Marius ANGHEL 16 Mar. 2017, 14:52 Liga 2
Dunărea a bifat un transfer chiar înaintea meciului cu Luceafărul, un maghiar.**

Dunărea Călărași s-a despărțit la început acestei săptămâni de fundașul Costin Mihuț (20 ani), care i-a spus președintelui Bogdan Leu că este blestemat și că nu mai poate juca la echipa pregătită de Adrian Mihalcea, iar imediat și-a asigurat serviciile unui nou jucător.

Conducătorii clubului aflat pe locul 12 în clasamentul Ligii 2 au bătut palma cu maghiarul Lehel Hunor Modra (20 ani), un mijlocaș care ultima dată a evoluat la Cigand SE, o echipă de Liga a 2-a din Ungaria. Modra, care a semnat pe doi ani și jumătate cu Dunărea, este născut la Târgu Mureș și este un mijlocaș central de 1,65 metri de picior stâng.

„Este un jucător interesant, cu multe calități și sperăm să se integreze cât mai repede în lot. Îi urez mult succes în continuare”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, antrenorul Adrian Mihalcea.

„De trei zile se află în probe la Călărași și astăzi am semnat un contract valabil până în vara anului 2019. Îi doresc mult succes la Dunărea”, a spus și președintele Dunării, Bogdan Leu.

Mihalcea vrea o victorie cu Luceafărul

În altă ordine de idei, Dunărea Călărași joacă sâmbătă, pe teren propriu, de la ora 11:00, cu Luceafărul Oradea, echipă clasată trei poziții mai sus în clasament și care are două puncte în plus (27 față de 25).

Antrenorul Adrian Mihalcea vede echipa bihoreană ca una incomodă, astfel că jocul de pe stadionul „Ion Coma” va fi unul dificil. „Cu siguranță va fi un meci foarte dificil. Luceafărul este o echipă incomodă, bine organizată, formată din jucători atletici. În perioada de iarnă s-a întărit aducând unul dintre cei mai buni atacanți din Liga a 2-a (n.r. – atacantul Marius Matei). Deși a avut un start neconvingător în 2017, consider că nu asta e adevărata ei față. Văzând partidele, aș putea spune că Luceafărul merita mai mult. Noi vom fi pregătiți și sunt ferm convins, atât eu cât și băieții, că vrem să continuăm seria rezultatelor pozitive, dar cu o victorie, de data asta. Am prinde mai multă încredere pentru etapele viitoare, în care vom întâlni adversari și mai dificili care luptă pentru un alt obiectiv”, a declarat Mihalcea.

Doi accidentați și Mardare e apt de joc

Cu Luceafărul, Mihalcea nu va miza pe doi jucători din lot, Bogdan Stancu și Valentin Balint fiind accidentați.

„Avem deja două probleme medicale. Valentin Balint nu va mai face parte din lotul nostru până la anul, operându-se de ligamente încrucișate. Bogdan Stancu are o problemă la genunchi și încercăm să-l recuperăm. Mihuț a cerut în mod expres să plece de la echipă. Nu-i înțeleg decizia, dar nu ne împotrivim nimănui. Fiecare-și croiește drumul în viață, cel puțin în fotbal, așa cum dorește!”, a declarat Mihalcea, care pentru prima dată în acest an, după achiziționarea sa în iarnă, ar putea conta și pe Ștefan Mardare, suspendat până acum: „Există posibilitatea să-l vedem în teren și pe Mardare. Lui i s-a terminat suspendarea. Este un jucător important din lotul nostru, are foarte multă experiență. Sunt convins că ne va ajuta mult, nu doar în acest mini – retur, ci și în campionatul viitor!”

Marius ANGHEL 16 Mar. 2017, 14:52 Liga 2
Pe aceeași temă