Duelul cu liderul, momentul adevărului pentru suceveni. „Dacă învingem, vom demonstra că suntem o echipă puternică”

Marius ANGHEL 09 Sep. 2016, 13:40 Liga 2
Duelul cu liderul, momentul adevărului pentru suceveni.**

Confruntarea de sâmbătă, de pe Areni, dintre Foresta și Chindia, vine într-un moment foarte bun pentru cele două combatante. Sucevenii au trecut rapid peste startul ezitant și au legat trei victorii consecutive, în vreme ce dâmbovițenii sunt lideri autoritari ai clasamentului, acumulând maximum de puncte în cele cinci runde scurse de la debutul sezonului.

„Meciul cu Chindia este foarte important pentru noi, urmând să arate care ne este potențialul în acest moment. Dacă învingem, vom demonstra că suntem o echipă puternică, care se poate bate în continuare pentru un loc fruntaș. Echipa din Târgoviște nu este deloc un lider de conjunctură, este o formație solidă, care a reușit să nu primească gol în patru din cele cinci meciuri disputate până acum. Lotul este unul deosebit de echilibrat, având în componență o serie de fotbaliști de valoare, precum Cherchez, marcator a 7 goluri până acum, Honciu, Pătru, Vătavu sau Neguț. În ce ne privește, am pregătit cu maximă seriozitate duelul cu liderul și sperăm să producem o mare bucurie suporterilor noștri, care sunt sigur că vor veni în număr mare la stadion ca să ne susțină”, a declarat antrenorul principal al Forestei, Cristian Popovici.

Chindia e un adversar special pentru „Seme”

În ce-l privește pe Dorin Semeghin, acesta are o amintire de neuitat legată de adversarul de mâine al Forestei. „Pe 6 decembrie 1997, în urmă cu aproape 20 de ani, am debutat pe prima scenă a fotbalului românesc într-un duel cu Chindia Târgoviște. Țin minte că am câștigat cu 2-0 pe Areni, în fața unei asistențe numeroase, și sper ca la fel să se întâmple și sâmbătă”, a mărturisit „Seme”.

Atacantul Bogdan Rusu, care a înscris golul victoriei în partida din runda precedentă cu ACS Berceni este unul dintre fotbaliștii Forestei care-i cunoaște foarte bine pe dâmbovițeni. „În campionatul trecut, pe când evoluam la FC Brașov, am avut parte de patru dueluri directe cu Chindia, formație care se prezintă aproximativ în aceeași componență și în acest an. Așadar, sunt conștient de valoarea echipei din Târgoviște, care este un adversar redutabil pentru orice grupare din eșalonul secund. Sper să facem un meci bun, iar cu ajutorul publicului să învingem”, a declarat Bogdan Rusu.

Sucevenii nu au nicio absență în lot pentru partida de sâmbătă, în condițiile în care fundașul Daniel Lung s-a recuperat complet din punct de vedere medical, iar mijlocașului Răzvan Avram i-a expirat suspendarea de trei etape pe care a primit-o în urma cartonașului roșu încasat în meciul cu UTA Bătrâna Doamnă.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU
Foto: gazetasv.ro
 

Marius ANGHEL 09 Sep. 2016, 13:40 Liga 2
Pe aceeași temă