Dudea in, Negru out! Sucevenii nu scapă de problemele de lot nici înaintea meciului cu Dunărea

Marius ANGHEL 31 Mar. 2016, 12:36 Liga 2

Rapid Suceava a avut un titular în reprezentativa Under 19 a României care a participat zilele acestea, în Austria, la Turneul de Elită pentru calificarea la Campionatul European, este vorba de fundașul central Alin Dudea, ajuns în această iarnă pe Areni sub formă de împrumut de la Dinamo București. Din nefericire, tricolorii au pierdut fără drept de apel toate cele trei meciuri avute în program, 0-3 cu Cehia, 0-4 cu Austria și 1-3 cu Slovacia, ratând astfel obiectivul propus.

Astfel, Dudea va reveni sub comanda lui Costel Ilie pentru partida de sâmbătă, de la Călărași, contând pentru ultima etapă a sezonului regulat, după ce a pierdut ultimele două meciuri de campionat, cu Rapid București și FC Academica Clinceni, din cauza convocării la lotul național.

Se pare însă că din lotul de jucători pentru partida cu Dunărea Călărași nu va face parte și atacantul Mircea Negru, care s-a accidentat în timpul antrenamentului de ieri dimineață.

Altfel, sucevenii au nevoie disperată de victorie în meciul cu Dunărea Călărași pentru a începe play-out-ul cu mai multe puncte în clasament. Momentan pe locul 9, Rapid trebuie să urce încă o poziție în clasament pentru a nu avea emoții în privința retrogradării. Locul 9 pe care se poziționează acum va juca la finalul play-out-ului cu echipa de pe aceeași poziție din Seria a II-a, iar cine pierde merge în Liga 3.

Articol scris de Gabriel TODERAȘCU

Marius ANGHEL 31 Mar. 2016, 12:36 Liga 2
Pe aceeași temă