Du-te-vino la Dunărea Călărași! Sosit în vară la echipă, Alexandru Achiriloaiei a reziliat și el și a luat calea Ligii 3, unde se va lupta la promovare

Răzvan STÎNGĂ 22 Oct. 2021, 14:48 Liga 2
Du-te-vino la Dunărea Călărași! Sosit în vară la echipă, Alexandru Achiriloaiei a reziliat și el și a luat calea Ligii 3, unde se va lupta la promovare

În plin campionat, s-a produs încă o despărțire la Dunărea Călărași. Aproape că nu e săptămână în care lotul echipei să nu sufere modificări, iar cea mai recentă plecare e reprezentată de Alexandru Achiriloaiei (20 de ani). Portarul a semnat repede un nou contract, dar a coborât în Liga 3.

Dunărea Călărași continuă să schimbe lotul. Alexandru Achiriloaiei a plecat și el 

Tânărul s-a înțeles cu CSM Slatina, ocupanta locului 2 în Seria 6 a Ligii a 3-a, deși părea că nu va pleca de la Dunărea Călărași, până în iarnă cel puțin, mai ales că a tot fost în lotul echipei călărășene. Deși a fost utilizat în numai două partide de Liga 2 în acest sezon, în primele două etape, a fost pe banca de rezerve în majoritatea partidelor.

A absentat însă în cea mai recentă rundă a Dunării Călărași din Liga 2, cu Metaloglobus, nefiind în lot, iar joi, 21 octombrie, a fost prezentat oficial de clubul oltean.

Echipa noastră a obţinut semnătura goalkeeper-ului Alexandru Achiriloaei. Fotbalistul în vârstă de 20 de ani vine de la Dunărea Călăraşi, iar în trecut a mai apărat pentru Rapid Bucureşti. Bun venit, Alex!”, este anunțul scurt al CSM Slatina, în ceea ce privește transferul lui Alexandru Achiriloaiei.

Portarul născut la București ajunsese în vară la Dunărea Călărași, după transferul de la SC Popești Leordeni, dar iată că despărțirea de clubul din Liga 2 s-a produs destul de repede. În trecut, Achiriloaiei a mai fost legitimat la Rapid și Pandurii.

CSM Slatina, locul 2 în Seria 6 a Ligii a 3-a 

Sunt șanse ca sezonul următor Alexandru Achiriloaiei să revină în Liga 2, dat fiind faptul că formația din Slatina pare că se va bate la promovare în Seria 6 a Ligii a 3-a. După opt etape are 18 puncte, e pe locul 2, la un singur punct de liderul Viitorul Dăești. În același timp, CSM Slatina, singura echipă din serie care nu a pierdut până acum, are cinci puncte avans peste locul 3, Sporting Roșiori.

În etapa a 9-a, CSM Slatina va juca acasă, cu Universitatea Craiova 2.

Foto: Sebastian Tătaru/ Mediafax Foto și CSM Slatina 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 22 Oct. 2021, 14:48 Liga 2
Pe aceeași temă