Unirea Dej vrea să rupă seria eșecurilor cu o surpriză. Dragoș Militaru vorbește de victorie înaintea jocului cu CS Mioveni: ”Îmi doresc să terminăm anul cu trei puncte”

Andrei PASCU 29 Nov. 2023, 17:53 Liga 2
Unirea Dej vrea să rupă seria eșecurilor cu o surpriză. Dragoș Militaru vorbește de victorie înaintea jocului cu CS Mioveni: ”Îmi doresc să terminăm anul cu trei puncte”

Dragoș Militaru a consemnat numai înfrângeri după ce a revenit la Unirea Dej. A debutat cu Corvinul Hunedoara, scor 0-4, dar apoi a cedat și în duelurile cu CSM Reșița, scor 1-3, și Viitorul Pandurii, scor 1-2.

În etapa a 15-a, ultima din 2023, Unirea Dej va avea un alt meci dificil, cu CS Mioveni, pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 11:00.

Dragoș Militaru vrea victorie în Unirea Dej – CS Mioveni, în etapa a 15-a din Liga 2

Acum, antrenorul a mai pus la punct anumite aspecte și speră la primul rezultat pozitiv după venirea sa. E o provocare pentru Dragoș Militaru ceea ce se întâmplă acum la Unirea Dej, el dorind să salveze echipa de la retrogradare, să o mențină în Liga 2.

A declarat, din nou, înaintea confruntării cu CS Mioveni, că e o situație și mai dificilă decât cea din vară, atunci când a decis să plece. Speră să termine anul pe plus, pentru o vacanță cât de cât liniștită la final de an.

Dragoș Militaru a prefațat duelul Unirea Dej – CS Mioveni: ”Vrem să încheiem într-un mod pozitiv”

Dragoș Militaru a scos în evidență și faptul că 2023 a început foarte bine pentru clujeni, dar se termină nu la fel de bine, cu clasare în rândul echipelor din coada clasamentului. În sezonul trecut de Liga 2, dejenii au ajuns în play-off.

Va fi un meci dificil, în primul rând din prisma terenului și a vremii. Nu e cea mai bună perioadă din an din punctul de vedere al iernii, dar trebuie să fim pregătiți pentru a termina anul într-un mod mai bun decât s-a întâmplat până acum. Să încheiem 2023 bine, a început foarte bine, pentru echipă a fost o jumătate de an bună, foarte bună, dar acum nu suntem în cea mai bună situație.

Ne dorim pentru acest meci implicare, să încheiem într-un mod pozitiv anul, contra unei echipe cu rezultate foarte bune până acum. (…)

În ultimele meciuri am reușit să înscriem, am revenit, dar nu am reușit să facem și puncte. Îmi doresc acum să terminăm anul cu victorie, victorie pe teren propriu. Am făcut o analiză asupra a ceea ce s-a întâmplat și cred că vom lua deciziile cele mai bune, să îndeplinim obiectivul, rămânerea în Liga 2. Nu va fi ușor! (…)”, a spus Dragoș Militaru înaintea confruntării cu CS Mioveni.

https://www.youtube.com/watch?v=xcddDoqDssA

Unirea Dej, în coada clasamentului din Liga 2

Unirea Dej se află pe locul 18, antepenultimul în Liga 2, cu 10 puncte acumulate în 14 etape, la un punct de următoarea clasată deasupra, CS Tunari. Clujenii se află pe poziție retrogradabilă, în acest sezon urmând să pice în Liga 3 patru echipe în loc de cinci.

Imediat deasupra Unirii Dej se află, așadar, CS Tunari, cu 11 puncte, iar apoi, pe locurile 15 și 16, se află Metaloglobus și CFC Argeș, cu 17, respectiv 15 puncte.

În runda a 15-a, Unirea Dej va juca pe teren propriu, cu CS Mioveni, locul 5, cu 23 de puncte.

Vrem să rămânem în Liga 2, acesta e obiectivul. Ne dorim mai mult, tot timpul ne-am dorit mai mult, dar acesta e obiectivul principal acum. Vreau ca lumea să fie aproape, toți, cei din administrație, noi, antrenorii, jucătorii și toți cei care au fost alături de noi.

O calitate pe care această echipă a avut-o, a fost unitatea acestui club, așa am reușit lucrurile pe care le-am făcut. Încercăm să dăm încredere jucătorilor, cine s-a adaptat, cine nu s-a adaptat, cine își dorește să joace mai mult, iar în iarnă să luăm deciziile corecte.

E clar că anumite schimbări trebuie să facem, situația nu e cea mai bună, iar noi suntem aici să luăm deciziile cele mai bune.

E ușor să distrugi ceva ce a fost frumos, dar e greu să stai aproape. Acesta e un apel al nostru, al vestiarului, să fim aproape, să avem încredere, să facem lucrurile bine, iar echipa să fie mai bine apoi”, a mai spus Militaru.

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto
Video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/campionii-fc-arges-intalneste-csc-dumbravita-in-etapa-15-din-liga-2-19294620

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-dumbravita-revine-la-mioveni-pentru-jocul-cu-cfc-arges-19294630

https://liga2.prosport.ro/seria-1/mai-multi-bani-publici-pentru-corvinul-19294625

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cetatea-turnu-magurele-a-renuntat-la-doi-jucatori-19294613

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapei-a-15-a-a-ligii-2-19294595

Andrei PASCU 29 Nov. 2023, 17:53 Liga 2
Pe aceeași temă