Dragoș Militaru sare în apărarea fotbaliștilor săi după eșecul cu FK Miercurea Ciuc: ”Nu trebuie să pierdem jucătorii aiurea, pe comentarii și vorbe”. Reacția antrenorului Unirii Dej

Răzvan STÎNGĂ 26 Feb. 2022, 15:34 Liga 2

Dragoș Militaru nu a fost foarte supărat pe jucătorii săi după ce Unirea Dej a pierdut în prima etapă din 2022, din Liga 2, a 17-a a sezonului regular, scor 0-2 cu FK Miercurea Ciuc. Antrenorul știa că formația lui Valentin Suciu va fi una puternică, remarcând rezultatele foarte bune din ultimele runde.

Dragoș Militaru: ”Meciul a fost început timorat de noi, primele 15-20 de minute”

Începutul de meci nu a fost cel mai bun pentru Unirea Dej, iar după primele 20 de minute Dragoș Militaru știa și practic că partida va fi una complicată. A remarcat, imediat la final, că jucătorii săi au intrat timorați, motiv pentru care FK Miercurea Ciuc a început să pună din ce în ce mai multă presiune.

De altfel, conform desfășurării partidei, gazdele au punctat în minutul 21, prin Lorant Kovacs. Militaru a reușit să schimbe ceva la pauză, dar, cu toate acestea, tot FK Miercurea Ciuc a marcat, prin Richard Jelena, în minutul 60.

Dragoș Militaru: ”Ni s-a refuzat un penalty evident și am luat și roșu la acea fază”

Antrenorul dejenilor a scos în evidență faza din minutul 66, când Ionuț Rus a fost implicat într-un duel cu Lorant Kovacs, iar, din punctul său de vedere, echipa sa trebuia să primească lovitură de la 11 metri. Nu numai că acest lucru nu s-a întâmplat, dar Mihai Kereki a fost eliminat pentru proteste.

Din păcate, primul meci din acest an a fost pierdut, dar noi trebuie să ne vedem de obiectivul principal al echipei. Meciul a fost început timorat de noi, primele 15-20 de minute, am luat și acel gol, am revenit, am avut o bară și două-trei situații. Au avut și gazdele ocazii mari, dar sunt o echipă cu rezultate pozitive la rând.

Nu e o echipă rea, e o echipă bună din Liga 2, dar chiar și așa am început repriza a doua, cred eu, foarte bine. Am avut două ocazii destul de mari. Am luat golul de 0-2 pe construcția noastră, iar apoi ni s-a refuzat un penalty evident și am luat și roșu la acea fază.

Deja, din minutul 65 jocul cumva s-a rupt. În ultimele 25 de minute am jucat cu un om mai puțin, am avut și dezavantajul de două goluri și ne-a fost greu. Însă, noi trebuie să ne strângem, să strângem rândurile și să realizăm obiectivul.

(N.r. – Dacă le-a spus ceva jucătorilor după meci) După meci nu vorbesc foarte mult, îi las să stea calmi, să stea liniștiți, pentru că mai sunt meciuri, o să vedem meciul acesta înregistrat și o să încercăm să îndreptăm cât putem din lucrurile mai puțin bune. Vreau să stea liniștiți, să nu pierdem jucătorii aiurea pe comentarii și pe vorbe. Meciul s-a terminat, mergem acasă și ne pregătim pentru meciul următor.

(N.r. – Despre fanii care au făcut deplasarea la Miercurea Ciuc) Nu aveam cum să uit de suporteri, care au venit în număr destul de mare aici. Le mulțumim că au venit, că au parcurs această distanță pentru noi. Îi așteptăm și meciul următor, să încercăm să câștigăm partida de acasă și să îi facem fericiți”, a declarat Dragoș Militaru la finalul partidei.

Dragoș Militaru îi așteaptă cât mai repede pe Ionuț Rus și Alexandru Militaru

Dragoș Militaru a scos în evidență că Unirea Dej nu a contat pe doi jucători pe care a mizat destul de mult în prima parte a sezonului, Ionuț Rus și Alexandru Militaru. A vorbit despre situațiile celor doi, dar și despre absența de două etape a lui Mihai Kereki, eliminat în partida de la Miercurea Ciuc.

(N.r. – Despre situațiile lui Ionuț Rus și Alexandru Militaru) ”Este greu fără ei, pentru că sunt jucători care au jucat marea majoritate a etapelor de anul trecut, dar trebuie să căutăm soluții, să îi înlocuim. Ionuț Rus și-a revenit și cred că de săptămâna următoare va fi sută la sută, iar Alex Militaru sperăm să revină cât mai repede.

(N.r. – Despre eliminarea lui Mihai Kereki) O să lipsească două meciuri, o să fie problemă pentru noi, dar o să fim puternici și vom trece peste asta”, a completat Militaru.

Unirea Dej, pe locul 13 

Unirea Dej va termina această etapă mai jos în clasament, pe locul 13, la egalitate cu două echipe de deasupra ei, Ripensia și Poli Iași. De partea cealaltă FK Miercurea Ciuc continuă să spere la play-off, fiind pe locul 7, cu 29 de puncte, la două lungimi de două echipe de deasupra, Steaua și FC Buzău.

Meciul integral dintre FK Miercurea Ciuc și Unirea Dej

https://www.youtube.com/watch?v=5qF3zVp-IFk

 

Foto: FK Miercurea Ciuc
Video: FK Miercurea Ciuc și Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/start-ratat-poli-iasi-s-a-impiedicat-pe-teren-propriu-de-fc-brasov-in-primul-meci-oficial-al-anului-oaspetii-au-ratat-marile-ocazii-ale-partidei-19220772

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-buzau-s-a-incalzit-cu-astra-cristian-pustai-recunoaste-rezultatul-era-cel-mai-important-si-bine-ca-s-a-obtinut-profesorul-pregateste-meciurile-de-foc-cu-petro-19220767

https://liga2.prosport.ro/seria-1/parti-pozitive-si-mai-putin-bune-remarcate-de-adrian-mihalcea-dupa-succesul-unirii-slobozia-cu-dacia-unirea-nu-s-a-pus-problema-invingatoarei-antrenorul-despre-subiectul-pe-care-19220755

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 26 Feb. 2022, 15:34 Liga 2
Pe aceeași temă