Dragoș Militaru a răbufnit la final de an: ”Avem unul dintre cele mai proaste terenuri din Liga 2”. Antrenorul, supărat după Unirea Dej – Minaur Baia Mare: ”Am avut gol valabil anulat”

Andrei PASCU 04 Dec. 2022, 17:19 Liga 2

Dragoș Militaru a părut supărat la finalul partidei cu Minaur Baia Mare, pe care Unirea Dej, favorită înaintea primului fluier, nu a reușit să o câștige, ci a luat doar un punct, după 1-1. Antrenorul clujenilor a avut anumite reproșuri de făcut, printre care și la adresa arbitrajului.

Dragoș Militaru, supărat din mai multe motive după jocul dintre Unirea Dej și Minaur Baia Mare

Unirea Dej a avut de suferit pentru a scoate un punct, pentru că a fost condusă la pauză. A revenit în partea secundă, însă Dragoș Militaru crede că jucătorii săi meritau mai mult după modul cum au evoluat, chiar dacă au înscris numai un gol deși s-au aflat aproape tot meciul în superioritate numerică.

Dragoș Militaru a remarcat nenumăratele ocazii avute de Unirea Dej, dar și faptul că pe final echipa sa a marcat, iar golul a fost anulat greșit de cei care au condus partida. În opinia antrenorului, o hotărâre luată în ultimele secvențe ale confruntării de către ”centralul” Marius Chițu (Târgovişte) a dezavantajat Unirea Dej, dar nu e prima dată când se întâmplă asta.

Dragoș Militaru consideră că Unirea Dej merita să treacă de Minaur Baia Mare

Și la alte partide trecute a fost dezavantajată în mod evident formația din Cluj, pierzând puncte importante din acest motiv.

Oricum, una peste alta, Dragoș Militaru a luat și partea bună, anume că Unirea Dej va aborda ultimele meciuri din 2023, din sezonul regular, de pe locurile de play-off, acum fiind pe poziția a 5-a, cu 27 de puncte, cu două mai mult decât locul 7, FK Miercurea Ciuc.

Un egal care ne ține în primele șase echipe, cred că am dominat meciul de la un capăt la celălalt, am controlat partida de la un capăt la celălalt. Am luat gol la singura lor ocazie. Chiar dacă am jucat 11 contra 10, am jucat 11 contra 10 în mod corect, pentru că jucătorul nostru are arcada spartă, acum e la spital. Era clar că trebuie să fie cartonaș roșu.

Am dominat, am avut multe ocazii, portarul lor a fost incredibil, a scos toate șuturile. Inclusiv la ultima fază, în minutul 90+5, am avut gol valabil. E gol valabil anulat de arbitru.

Nici nu mai știu ce să mai spun, vreau doar să îi felicit pe jucători, pentru că s-au dăruit și nu numai azi, tot anul. Cred că a fost o evoluție extraordinară, încununată cu această poziție, în primele șase locuri.

A lipsit azi doar golul, atât! Golul și un teren impracticabil. A fost un teren impracticabil, cum a fost în alte situații la meciurile de acasă”, a spus Dragoș Militaru.

  • Unirea Dej: Railean – Gîț (Roș 46′), Kereki, D. Pop, Buta (Vl. Bogdan 46′), Burdeț, Cătinean (cpt.)(Frăsineanu 67′), Chira (Andr. Pop 77′), Fulga (Dav. Maftei 32′), Al. Pop, Cocian
    Rezerve neutilizate: Cl. Chindriș – Al. Militaru, Greu, Călugăr

Dragoș Militaru, critici pentru oamenii care se ocupă de gazonul stadionului din Dej

Deși a lăudat persoanele din jurul clubului și așa mai departe, Dragoș Militaru a avut reproșuri față de oamenii care s-au ocupat de întreținerea gazonului, remarcând faptul că nu doar la confruntarea cu Minerul Baia Mare au fost probleme, ci și la alte meciuri.

Eu vreau să le mulțumesc tuturor celor care au fost lângă noi, și jucătorilor, și staffului care m-a ajutat, tuturor celor care au ajutat echipa din punct de vedere financiar, dar sunt foarte dezamăgit de cei care se ocupă de teren. Nu putem juca fotbal pe acest teren. Deși e prima dată când o spun, de mai multe ori a fost un teren impracticabil.

E unul dintre cele mai proaste terenuri din Liga 2”, a mai spus Dragoș Militaru.

Unirea Dej, tot pe locuri de play-off. În 2023, meciuri abordabile

În ultimele cinci etape din Liga 2, Unirea Dej nu a mai reușit să câștige. A luat doar trei puncte și risca să cadă sub locurile de play-off după etapa a 16-a, dacă Gloria Buzău și FK Miercurea Ciuc și-ar fi câștigat meciurile.

În ultimele etape din sezonul regular, de la anul, Unirea Dej le va mai întâlni pe Ripensia (deplasare), Metaloglobus (acasă) și CSM Slatina (deplasare).

Foto: Flaviu Buboi / Mediafax Foto
Video: Unirea Dej

https://liga2.prosport.ro/seria-1/minaur-baia-mare-promite-sa-fie-alta-echipa-din-2023-mihai-iosif-reactie-dupa-remiza-surprinzatoare-cu-unirea-dej-19255919

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-si-a-pus-singura-piedica-in-partida-cu-minaur-baia-mare-a-avut-om-in-plus-din-minutul-3-iar-terenul-i-a-ajutat-pe-adversari-sa-nu-piarda-cristian-chira-am-ratat-doua-puncte-19255710

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-ultima-etapa-din-2022-sapte-meciuri-se-disputa-de-la-ora-1100-podiumul-poate-suferi-modificari-dar-vor-fi-schimbari-si-pe-celelalte-locuri-de-play-off-19255585

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-a-incheiat-anul-penultima-in-liga-2-si-are-interdictie-la-transferuri-octavian-benga-se-fac-greseli-luna-de-luna-an-de-an-la-acest-club-unii-oameni-trebuie-sa-si-asume-nu-19255899

 

 

 

Andrei PASCU 04 Dec. 2022, 17:19 Liga 2
Pe aceeași temă