Dorinel Munteanu vrea să termine așa cum se cuvine un an foarte bun pentru SC Oțelul: ”O victorie cu Metaloglobus, pas important pentru obiectivul nostru”

Andrei PASCU 02 Dec. 2022, 13:24 Liga 2
Dorinel Munteanu vrea să termine așa cum se cuvine un an foarte bun pentru SC Oțelul: ”O victorie cu Metaloglobus, pas important pentru obiectivul nostru”

SC Oțelul e pe finalul unui an în care a reușit câteva performanțe importante, promovarea în Liga 2, în vară, dar și posibilitatea de a termina 2022 în rândul echipelor de play-off în divizia a doua. Sâmbătă, formația lui Dorinel Munteanu întâlnește Metaloglobus.

În cazul unui succes, gălățenii vor accentua și mai mult șansele calificării în grupa de promovare, o realizare importantă pentru o nou-promovată, astfel că Dorinel Munteanu a remarcat importanța victoriei în jocul din runda a 16-a, la conferința de presă.

Dorinel Munteanu, analiza partidei SC Oțelul – Metaloglobus: ”Îmi doresc să încheiem bine un an foarte bun”

Cu toate acestea, confruntarea cu Metaloglobus nu va fi deloc una ușoară, bucureștenii având un parcurs bun în ultimele runde de Liga 2, cu patru victorii în ultimele patru confruntări.

Dorinel Munteanu vrea un meci solid din partea elevilor săi, mai ales că vin după un succes greu pe terenul unei formații care se va lupta pentru salvarea de la retrogradare, cu Ripensia, la Timișoara, scor 1-0.

E ultimul joc din campionatul regular din acest an, va fi greu, va depinde doar de noi dacă obținem toate punctele. Îmi doresc asta, să încheiem bine un an foarte bun. A fost promovarea în Liga 2, iar acum, atingerea obiectivului, de a fi în play-off-ul competiției în acest an, deși mai sunt trei etape, ar însemna mult. O victorie ar fi un pas important pentru obiectivul nostru.

Pentru asta, am avut discuții cu jucătorii, va fi un meci dificil. Metaloglobus nu va veni la Galați doar să fie prezentă și, dacă ne uităm la ultimele etape, a obținut patru victorii din patru și are pretenții. Depinde de noi în primul rând, trebuie să facem tot ce putem pentru a face fanii fericiți și a lua toate punctele.

Metaloglobus e o echipă cu experiență, cu un antrenor care s-a impus, văd că e pe drumul cel bun, dar am studiat și voi mai avea timp să studiez adversarul. Sper să fac cel mai bun 11 și să aleg cei mai în formă 20 de jucători care vor fi în lot”, a spus Dorinel Munteanu la conferința de presă.

Dorinel Munteanu așteaptă fanii în tribune la ultimul meci din Liga 2, din 2022: ”Sper să fie cât mai mulți spectatori, să ne încurajeze”

Dorinel Munteanu așteaptă fanii în tribune într-un număr mare, așa cum s-a întâmplat în acest sezon, în confruntările disputate de SC Oțelul la Galați.

Sper să fie cât mai mulți spectatori, să ne încurajeze. Dragostea pentru echipă și dorința de rezultate sunt foarte mari. Sper să vină să încurajeze, să terminăm cu bine acest an în Liga 2, dar mai avem și jocul din Cupa României, cu Gloria Buzău”, a mai spus Dorinel Munteanu.

SC Oțelul, pe 4 înaintea ultimei etape din 2022. Metaloglobus, pe 15

SC Oțelul este pe locul 4 în Liga 2, cu 28 de puncte. Poli Iași e pe 3, cu 28 de puncte, Unirea Slobozia este pe 2, cu 29 de puncte, iar pe primul loc e Steaua, cu 33 de puncte.

SC Oțelul va juca pe teren propriu cu Metaloglobus în runda a 16-a din Liga 2 și va încheia, astfel, anul în campionat. Gălățenii vor mai disputa, apoi, și confruntarea din grupele Cupei României, cu Gloria Buzău, din ultima etapă a fazei grupelor.

În 2023, SC Oțelul va mai întâlni în sezonul regular CSM Slatina (deplasare), FK Miercurea Ciuc (acasă) și CSC Dumbrăvița (deplasare).

Metaloglobus e pe locul 15 în Liga 2, cu 16 puncte, la egalitate cu locurile 14 și 16, Ripensia și CSC Dumbrăvița. În 2023, bucureștenii vor mai evolua în sezonul regular cu Viitorul Pandurii (acasă), Unirea Dej (deplasare) și Concordia Chiajna (acasă).

Foto: Jozsi Leczki / Mediafax Foto
Video: SC Oțelul Galați

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-incearca-in-ultimul-meci-din-2022-la-targu-jiu-sa-obtina-prima-victorie-in-deplasare-in-acest-sezon-piftor-e-increzator-putem-face-o-figura-frumoasa-19255456

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viitorul-pandurii-fara-cinci-jucatori-la-meciul-cu-ripensia-gorjenii-se-confrunta-cu-probleme-de-lot-iar-florin-stinga-recunoaste-ar-fi-putut-juca-titulari-19255443

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fk-miercurea-ciuc-e-foarte-aproape-de-o-achizitie-importanta-un-fotbalist-cu-peste-100-de-meciuri-in-prima-liga-maghiara-la-discutii-cu-conducerea-19255362

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-trage-semnalul-de-alarma-si-atrage-atentia-conducerii-ma-duc-pe-acolo-sa-fac-infarct-nu-se-agita-nimeni-ca-mine-antrenorul-stelei-termina-anul-in-forta-sut-19255413

Andrei PASCU 02 Dec. 2022, 13:24 Liga 2
Pe aceeași temă