Dorinel Munteanu vede și partea bună a pandemiei. Antrenorul Reșiței e încrezător că ”lumea va veni la stadion” după reluarea campionatului

Răzvan STÎNGĂ 29 Mar. 2020, 12:25 Liga 2
Dorinel Munteanu vede și partea bună a pandemiei. Antrenorul Reșiței e încrezător că ”lumea va veni la stadion” după reluarea campionatului

Dorinel Munteanu (52 de ani), antrenorul echipei CSM Reșița, speră ca pandemia de coronavirus să treacă repede și să-și reia viața normală. Aflat în izolare, principalul formației din Liga 2 a vorbit despre cum își petrece timpul și ce așteptări are din momentul în care campionatul va fi reluat.

Munteanu apreciază că starea în care se află România va avea și un impact pozitiv, acela că suporterii se vor întoarce pe stadion. Când pandemia va dispărea, fanii vor fi mai aproape de echipe.

”Stăm în casă, ne gândim la ce am făcut greșit. Această problemă n-a venit întâmplător, e bine că acum ne gândim la ce am făcut rău și ce am făcut bine. Trebuie să trecem peste această pandemie, vom ieși bine de aici cu ajutorul bunului Dumnezeu.

Sunt convins că, după această problemă va trece, lumea va veni la stadion. Lumea e dornică. Trebuia să primim această palmă ca să ne trezim. Mă refer aici la fotbal. Poate că așa trebuia să fie”, a spus Dorinel Munteanu la DigiSport.

CSM Reșița, pe locul 15 în Liga 2

CSM Reșița traversa un moment bun în acest început de an în Liga 2, după ce înregistrase două victorii consecutive (4-1 la Târgu Jiu cu Pandurii și 1-0 la București cu Rapid) și urcase deasupra pozițiilor retrogradabile.

După 24 de etape, CSM Reșița ocupă locul 15, ultima care asigură menținerea în Liga 2, cu 24 de puncte, tot atâtea câte are și echipa de sub ea, Concordia Chiajna.

Dorinel Munteanu, 1.14 puncte / meci la CSM Reșița 

Dorinel Munteanu o pregătește pe CSM Reșița din noiembrie 2019, timp în care a condus echipa în șapte confruntări, înregistrând două victorii, două egaluri și trei înfrângeri. În C.V.-ul său de antrenor mai figurează echipele Concordia Chiajna, FC Zakho, Astra Giurgiu, FK Qabala, Kuban Krasnodar, Mordovia Saransk, Dinamo București, Oțelul Galați, Universitatea Cluj și FCSB.

Cele mai bune performanțe le-a realizat cu Oțelul, alături de care a cucerit un titlu (2011) și o Supercupă a României (2012).

Răzvan STÎNGĂ 29 Mar. 2020, 12:25 Liga 2
Pe aceeași temă