Dorinel Munteanu se teme de partida cu Unirea Dej. SC Oțelul, meci complicat: ”Trebuie să muncim mult, tratăm jocul la victorie”. Fotbaliștii indisponibili

Andrei PASCU 07 Oct. 2022, 14:14 Liga 2
Dorinel Munteanu se teme de partida cu Unirea Dej. SC Oțelul, meci complicat: ”Trebuie să muncim mult, tratăm jocul la victorie”. Fotbaliștii indisponibili

SC Oțelul speră să își mențină seria invincibilității și după etapa a 9-a din Liga 2, când va juca pe teren străin, cu Unirea Dej. Gălățenii sunt singura formație a campionatului fără înfrângere, dar și clubul din Cluj are parcurs bun până acum, cu un singur eșec, fiind pe locul 5 înainte de startul rundei.

Liderul Ligii 2 a prefațat partida de sâmbătă, de la ora 13:00, prin antrenorul Dorinel Munteanu. Fostul mare internațional a declarat că duelul va fi unul foarte complicat, ar fi mulțumit și cu un rezultat de egalitate, dar va aborda confruntarea la victorie și speră să o obțină pe a treia la rând în Liga 2, după 2-1 cu FC Brașov și 2-1 cu Viitorul Pandurii.

SC Oțelul se deplasează pe terenul echipei Unirea Dej în etapa a 9-a din Liga 2. Reacția lui Dorinel Munteanu

Dorinel Munteanu a urmărit toate jocurile Unirii Dej și e conștient că pentru o victorie e nevoie ca toată echipa să aibă o evoluție bună. Până la urmă, prin acest aspect s-a remarcat și Unirea Dej de când a promovat, printr-un joc colectiv legat.

Un meci foarte dificil, cu o echipă matură, cu experiență în Liga 2. Startul ei foarte bun nu este întâmplător, am urmărit toate meciurile și, cel puțin pe teren propriu, e o echipă agresivă. Dar, mergem acolo cu încredere și sperăm să ne menținem poziția de lideri, asta înseamnă că trebuie să facem o partidă solidă.

Jucătorii noștri trebuie să muncească foarte mult pentru a fi fericiți după meci. Am golgheterul campionatului, dar nu cred că jocul va fi decis de un jucător, îl va decide întreaga echipă, iar noi sperăm să fim bine.

(N.r. – V-ar mulțumi un egal?) Orice punct e bun. Ținând cont că jucăm cu o echipă din primele șase, e bun și un egal, dar niciodată nu tratez meciul cu ideea că mergem să luăm un punct. Tratăm jocul la victorie”, a afirmat Dorinel Munteanu înaintea deplasării la Dej.

Dorinel Munteanu nu va miza pe Vasile Jardan și Alin Nica în partida pe care SC Oțelul o va juca pe terenul formației Unirea Dej

Dorinel Munteanu are, în mare parte, lotul valid pentru partida cu Unirea Dej. SC Oțelul are doar două indisponibilități, una care datează de ceva mai mult timp, Vasile Jardan, iar una care a intervenit pe moment, Alin Nica, din cauza unei răceli.

Jardan e accidentat de mai mult timp, iar Nica se pare că nu va face deplasarea, e răcit, e bolnav, dar vedem cu ce 11 încep jocul”, a afirmat Dorinel Munteanu în privința situației lotului.

SC Oțelul, liderul Ligii 2, cu 18 puncte

SC Oțelul este pe locul 1 în Liga 2, cu 18 puncte acumulate în urma a cinci victorii și trei rezultate de egalitate. Gălățenii devansează următoarea clasată, pe Poli Iași, cu numai un punct. Față de locul 3, FK Miercurea Ciuc, are un avans de două puncte.

Managerul general al SC Oțelul, Cristian Munteanu, argumenta parcursul bun al echipei în Liga 2 și din perspectiva susținerii fanilor la meciurile de pe teren propriu.

Suporterii noștri sunt de Liga 1. Consider că ei țin steagul sus și sunt la nivel de Liga 1. Galeria noastră este la nivel de Liga 1, nu de a 2-a sau de a 3-a. Ei s-au comportat la fel și în Liga a 3-a. Este o galerie civilizată, care și-a susținut echipa indiferent unde a jucat Oțelul.

Ce se întâmplă la noi pe stadion e unicat în România. Noi suntem fruntea. Le-am văzut protestul legat de programările meciurilor, au și ei dreptatea lor. Avem suporteri de Liga 1”, spunea Munteanu, conform Sport Galați.

Unirea Dej, un singur eșec în campionat

Unirea Dej are 15 puncte după opt etape de Liga 2 și e pe poziția a 5-a. A învins în primele două runde FK Miercurea Ciuc, scor 2-1, și CSC Dumbrăvița, scor 2-1, iar apoi, în runda a 3-a, a cedat cu 1-2 în duelul cu Politehnica Iași.

Au urmat două victorii la rând, 3-2 cu Dinamo și 2-1 cu Viitorul Constanța, pentru ca apoi să remizeze cu CS Comunal Șelimbăr, Poli Timișoara și Progresul Spartac.

Foto și video: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-a-aflat-verdictul-dupa-ce-a-contestat-sanctiunea-primita-in-urma-derby-ului-cu-dinamo-cate-meciuri-va-trebui-sa-joace-acasa-departe-de-ghencea-19248412

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-9-a-a-ligii-2-se-joaca-aproape-in-intregime-intr-o-zi-doar-meciurile-de-la-baia-mare-unde-merge-dinamo-si-buzau-sunt-stabilite-in-alte-zile-19248115

https://liga2.prosport.ro/seria-1/progresul-spartac-merge-dupa-puncte-la-concordia-chiajna-andrei-erimia-vrea-surpriza-si-victoria-suntem-motivati-si-intr-un-moment-bun-cum-l-a-catalogat-pe-eugen-trica-si-detaliul-19248415

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ripensia-are-probleme-majore-de-lot-pentru-jocul-cu-poli-iasi-si-o-situatie-dificila-in-clasament-calin-mada-pentru-noi-nu-mai-este-greu-niciun-meci-19248417

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-are-infirmeria-plina-inaintea-meciului-cu-steaua-octavian-benga-sper-sa-nu-mai-facem-aceleasi-greseli-sa-dam-cadouri-19248405

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-adrian-mihalcea-prima-reactie-dupa-ce-a-semnat-cu-gloria-buzau-poate-a-fost-semn-de-la-dumnezeu-si-lucrurile-se-pot-indrepta-in-cariera-mea-a-discutat-cu-cristi-pustai-19248383

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 07 Oct. 2022, 14:14 Liga 2
Pe aceeași temă