VIDEO | Dorinel Munteanu e aprig la mânie! SC Oțelul renunță la jucători după debutul în Liga 2, cu Poli Iași: ”Nu mai am răbdare, timpul este contra mea!”

Răzvan STÎNGĂ 07 Aug. 2022, 15:29 Liga 2

Dorinel Munteanu e pregătit să dea afară din jucători după remiza din prima etapă a Ligii 2, 0-0 cu Politehnica Iași, de la Galați. Antrenorul echipei SC Oțelul a tras concluziile la finalul confruntării și a fost dezamăgit de anumiți jucători. Nu vrea să piardă timpul, iar până la partida cu Dinamo vor fi câteva despărțiri.

SC Oțelul a remizat cu Poli Iași. Dorinel Munteanu, gata să dea jucători afară

SC Oțelul a fost extrem de activă pe piața transferurilor în această vară, dar modul în care s-a compus lotul nu l-a mulțumit pe Dorinel Munteanu, de altfel un antrenor exigent. Din acest motiv, el ia în calcul și chiar va renunța la anumiți fotbaliști, pentru că și atitudinea lor l-a deranjat în confruntarea de sâmbătă.

E drept că au fost și jucători care s-au încadrat în normele lui, dar Dorinel Munteanu a declarat clar că rezultatul și jocul din confruntarea cu Poli Iași îl nemulțumesc. Asta deși tot el a recunoscut că a întâlnit o echipă cu experiență la nivelul Ligii 2 și care tinde la promovare în această stagiune abia începută.

Dorinel Munteanu, după SC Oțelul – Poli Iași 0-0: ”Nu mai am răbdare, timpul este contra mea”

”Neamțul” începe pregătirea meciului cu Dinamo, din deplasare, din etapa a 2-a, din care vrea toate punctele.

Nu sunt mulțumit nici de joc, nici de rezultat! Chiar dacă suntem o echipă nou-promovată, mi-aș fi dorit să ne prezentăm altfel. Am avut în față o echipă cu experiență în Liga 2, dar am așteptat altceva de la jucătorii mei. Majoritatea a corespuns, dar anumiți jucători n-au corespuns și e clar că mă gândesc la ce voi face pe viitor, pentru a mulțumi publicul.

Trebuie să câștigăm puncte, mai ales pe teren propriu, acesta e obiectivul nostru. Nu vreau să fac analiză în fața camerelor, au fost jucători care m-au mulțumit, au făcut mult pentru echipă, dar și jucători pentru care săptămâna care vine va fi decisivă.

(N.r. – Întrebat dacă vor fi dați jucători afară) Absolut! Nu mai am răbdare, timpul este contra mea, vreau să mă prezint altfel la meciul cu Dinamo”, a spus, supărat, Dorinel Munteanu, la finalul partidei de la Galați.

SC Oțelul merge pe terenul lui Dinamo în etapa a 2-a de Liga 2

După partida cu Poli Iași, de sâmbătă, terminată cu scorul de 0-0, SC Oțelul va juca, până în etapa a 5-a, cu Dinamo (în deplasare), Unirea Constanța (pe teren propriu), CS Comunal Șelimbăr (în deplasare) și Poli Timișoara (pe teren propriu).

SC Oțelul are și ceva probleme de lot în această perioadă, iar în duelul cu Poli Iași nu a putut miza pe cel puțin doi jucători foarte importanți, care au contribuit decisiv la promovarea din Liga 3 din sezonul trecut.

Gălățenii nu i-au avut în lot, în special, pe Ionuț Neagu și Juri Cisotti, dar nici pe Costin Ghiocel. E posibil ca aceștia să reintre în programul normal până la confruntarea cu Dinamo.

  • SC Oțelul a început partida cu Poli Iași în următorul 11: Dur-Bozoancă – Sil. Rus, Azinovic, Yabre, Nedelea, Markovic, Jardan, Gorovei, Mitroi, Cîrjan (cpt.), A. Nica;
    Rezerve: R. Pop – Farcaș, Sîrghi, Mih. Adăscăliței, Cireș, Kip, Laur. Maxim, Berisha, Dav. Ilie;

Atmosfera din tribune, la partida SC Oțelul – Poli Iași

Foto: Sorin Pană / Mediafax Foto
Video: SC Oțelul

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 07 Aug. 2022, 15:29 Liga 2
Pe aceeași temă