Dorinel Munteanu iese în față și e categoric înaintea întâlnirii Unirea Slobozia – SC Oțelul: ”Vreau implicare, am suferit la duelurile individuale”. ”Neamțul” își asumă tot ce se întâmplă: ”Eu am propus ca obiectiv play-off-ul”

Andrei PASCU 04 Nov. 2022, 08:49 Liga 2
Dorinel Munteanu iese în față și e categoric înaintea întâlnirii Unirea Slobozia – SC Oțelul: ”Vreau implicare, am suferit la duelurile individuale”. ”Neamțul” își asumă tot ce se întâmplă: ”Eu am propus ca obiectiv play-off-ul”

Un punct a adunat SC Oțelul în ultimele două etape de Liga 2, după 0-1 cu Steaua și 1-1 cu Gloria Buzău, dar Dorinel Munteanu nu consideră că echipa sa are neapărat o traiectorie care să o ducă în afara pozițiilor de play-off la finalul sezonului regular.

SC Oțelul, duel cu Unirea Slobozia în etapa a 13-a din Liga 2

SC Oțelul are o altă partidă foarte complicată în runda a 13-a din Liga 2, cu Unirea Slobozia, formație cu care e la egalitate de puncte, 22. În plus, confruntarea are loc în deplasare pentru gălățeni, astfel că e cu atât mai complicată. Cu toate acestea, Dorinel Munteanu se așteaptă la ceva mai mult din partea jucătorilor săi, care în ultimele meciuri nu au avut cele mai bune rezultate.

De unde în urmă nu cu foarte mult timp era și pe locul 1 în Liga 2, SC Oțelul a ajuns pe locul 4 înainte ca runda a 13-a să debuteze, cu 22 de puncte, la patru puncte de liderul Steaua.

Dorinel Munteanu are în continuare încredere în echipă, mai ales că personal a trasat un obiectiv clar și îndrăzneț pentru o nou-promovată, atacarea accederii în SuperLigă încă din primul sezon. Deși la nivel intern conducătorii au discutat că vor menținerea în această stagiune, antrenorul a spus că lotul e unul mult prea bun pentru doar un astfel de obiectiv.

Dorinel Munteanu, analiza partidei Unirea Slobozia – SC Oțelul: ”Vreau mai multă implicare, am suferit mult la duelurile individuale”

Munteanu a avut dreptate, pentru că SC Oțelul a arătat ca o echipă care poate prinde play-off-ul și se poate bate la promovare, iar asta nu doar datorită rezultatelor, ci și datorită modului în care a arătat echipa de cele mai multe ori.

Argumentul dorinței de performanță a fost accentuat de Dorinel Munteanu și la o conferință de presă recentă, înaintea partidei cu Unirea Slobozia, în urma căreia vrea trei puncte și o oarecare liniște pentru câteva zile.

Suntem o nou-promovată, dar avem ambiții foarte mari și nu întâmplător suntem pe poziția pe care suntem. De aceea, la meciul cu Slobozia vreau să strângem rândurile, să facem tot ce putem pe parcursul celor 90 de minute, pentru ca la final să fie un rezultat bun pentru noi.

Dacă e joc bun, e clar că va fi un rezultat bun, iar asta îmi doresc. Vreau mai multă implicare, am suferit mult la duelurile individuale. Buzău a câștigat mai multe dueluri, iar asta cred că a făcut diferența. A fost un joc de luptă, importanța punctelor a fost foarte mare, așa cum va fi și meciul următor.

Etapele trec, trebuie să ne consolidăm poziția în acest an, iar apoi mai rămân etapele din anul următor. Îmi doresc să fim acolo, pentru că eu am propus acest obiectiv. Toți am fost bucuroși că am promovat și în acest sezon să rămânem în Liga 2, iar din anul următor să promovăm.

Ținând cont de jucătorii pe care îi am sub comandă, am forțat puțin acest obiectiv, play-off-ul și să încercăm să promovăm. Eu l-am propus echipei și oamenilor, dar văd pe zi ce trece, de la meci la meci, specialiști și oameni care comentează despre calitatea jucătorilor, despre investițiile făcute la echipă.

Trebuie să știe lumea că nu am investit așa mult la echipă, eu merg pe continuitate, pe grup, pe puterea grupului, iar până acum ne-a reușit. Sunt convins că vom reuși ceea ce ne-am propus”, a spus încrezător Dorinel Munteanu, în cadrul unei conferințe de presă.

SC Oțelul și Unirea Slobozia, la egalitate de puncte înaintea meciului de sâmbătă

SC Oțelul este pe locul 4 în Liga 2, cu 22 de puncte, înaintea duelului cu Unirea Slobozia, iar formația lui Constantin Enache este pe 3, tot cu 22 de puncte. Pe primul loc e Steaua, cu 26 de puncte, iar pe 2 se situează Unirea Dej, cu 25 de puncte.

SC Oțelul și Unirea Slobozia au disputat un meci amical înainte de începerea campionatului, în luna iulie. Unirea Slobozia a câștigat fără probleme, cu scorul de 3-0.

Meciul Unirea Slobozia – SC Oțelul, din runda a 13-a a Ligii 2, e programat sâmbătă, de la ora 12:30 și va fi în format live-text pe site-ul Liga2.ro.

Foto și video: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/precizie-de-lunetist-ionut-neagu-a-explicat-golul-sezonului-in-liga-2-a-intrat-cum-intra-la-antrenamente-cum-a-comentat-remiza-dintre-sc-otelul-si-gloria-buzau-19252014

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/operator-de-la-digisport-mort-in-urma-unui-accident-de-circulatie-produs-dupa-meciul-dintre-sc-otelul-galati-si-gloria-buzau-19251994

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-etapelor-13-si-14-din-liga-2-derby-ul-dintre-primele-doua-clasate-se-joaca-luni-sase-echipe-vor-juca-si-in-cupa-19251865

https://liga2.prosport.ro/seria-1/veste-mare-in-ghencea-actul-prin-care-steaua-se-poate-asocia-si-obtine-dreptul-la-promovare-in-prima-liga-ordinul-emis-de-vasile-dincu-inainte-sa-demisioneze-din-functia-de-ministru-al-apararii-19252048

 

 

 

Andrei PASCU 04 Nov. 2022, 08:49 Liga 2
Pe aceeași temă