Dorinel Munteanu, discurs de campion înainte ca SC Oțelul să ia startul în Liga 2, cu Poli Iași. Cuvintele fostului mare mijlocaș și cine sunt cei trei jucători accidentați

Răzvan STÎNGĂ 05 Aug. 2022, 15:23 Liga 2
Dorinel Munteanu, discurs de campion înainte ca SC Oțelul să ia startul în Liga 2, cu Poli Iași. Cuvintele fostului mare mijlocaș și cine sunt cei trei jucători accidentați

SC Oțelul are un meci dificil în etapa 1 a noului sezon de Liga 2, pe teren propriu, cu Politehnica Iași, sâmbătă, de la ora 11:30. Nou-promovata condusă de Dorinel Munteanu speră la o victorie într-o partidă care aduce aminte de duelurile din prima ligă dintre Oțelul Galați și Poli Iași, din urmă cu ani buni.

Dorinel Munteanu a prefațat duelul SC Oțelul – Poli Iași

Dorinel Munteanu nu a încercat să caute anumite aspecte care să scuze, oarecum, un eventual insucces al SC Oțelul. Așa cum îi stă în caracter și cum a făcut-o și pe terenul de fotbal, în perioada în care era fotbalist, Dorinel Munteanu se gândește doar la victorie în confruntarea de sâmbătă.

E conștient că va fi presiune pe echipa lui, mai ales că nu a avut cele mai bune rezultate în partidele amicale, dar și pentru că Poli Iași a făcut mutări interesante, dar vrea un început cu dreptul, cu victorie.

Dorinel Munteanu vrea victoria cu Poli Iași: ”Atunci putem să ne gândim la cele trei puncte”

Programul din Liga 2 nu este văzut de fostul mijlocaș al ”Generației de Aur” ca un argument negativ, din contră, antrenorul ia partea pozitivă și vrea cât mai multe puncte în primele runde ale stagiunii de eșalon secund.

Primul nostru joc după promovare. Sigur, îmi doresc să începem cu dreptul acest campionat. Nu va fi ușor, va fi greu fiindcă presiunea la primul joc e mare pe jucătorii noștri, dar mai am timp la dispoziție să îi fac să înțeleagă că dacă randamentul lor va fi maxim, atunci putem să ne gândim la cele trei puncte.

(N.r. – Poli Iași e o echipă care a investit mult în transferuri) Nu numai Poli Iași, și celelalte echipe care vor să promoveze, dar, cum am spus, nu mă deranjează nici programul, nu mă deranjează nici pretențiile altor echipe. Mă uit strict la echipa noastră și trebuie să gestionăm cât mai bine lucrurile, să ne meargă bine.

Am mai spus, la început sunt momente importante pentru echipa noastră, acest sprijin din partea combinatului, le mulțumesc celor de acolo, dar totul depinde de noi, de cei care suntem în jurul echipei, jucătorii care intră pe teren.

Altă variantă nu avem, nu am, pentru că suntem obligați să câștigăm acest joc, să facem oamenii fericiți și pentru a ne continua jocurile bune de pe teren propriu”, a declarat Dorinel Munteanu la conferința de presă.

SC Oțelul, probleme de lot. Dorinel Munteanu se confruntă cu accidentările a trei jucători

SC Oțelul are și ceva probleme de lot în această perioadă, iar în duelul cu Poli Iași nu vor evolua cel puțin doi jucători foarte importanți, care au contribuit decisiv la promovarea din Liga 3 din sezonul trecut.

Gălățenii nu pot miza, în special, pe Ionuț Neagu și Juri Cisotti, dar nici pe Costin Ghiocel. Munteanu trebuie să găsească variantele cele mai bune pentru înlocuirea lor în primul 11. Situația lui Ghiocel pare, după cum a lăsat de înțeles ”principalul”, una mai bună, fiind posibil să intre pe teren în repriza a doua.

Am câțiva jucători cu probleme. Neagu și Juri Cisotti nu și-au revenit, Ghiocel nu știu cât de mult pot să-l folosesc la începutul meciului. În ciuda acestor jucători accidentați, sper să găsesc cel mai bun 11, să fiu inspirat pentru a câștiga.

Va fi un meci de luptă, sper ca suporterii noștri să vină în număr cât mai mare, să fie al 12-lea jucător”, a mai afirmat Dorinel Munteanu.

SC Oțelul, duel cu Dinamo după confruntarea cu Poli Iași

După partida cu Poli Iași, de sâmbătă, care va fi în format live-text pe Liga2.ro, SC Oțelul va juca, până în etapa a 5-a, cu Dinamo (în deplasare), Unirea Constanța (pe teren propriu), CS Comunal Șelimbăr (în deplasare) și Poli Timișoara (pe teren propriu).

Foto și video: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-incepe-iar-lupa-e-pusa-pe-cei-mai-interesanti-tineri-ai-campionatului-frf-analiza-celor-mai-de-perspectiva-nume-pe-cine-propun-steaua-si-dinamo-si-cine-sunt-numiti-din-ran-19239311

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-pregatita-de-startul-ligii-2-claudiu-niculescu-inainte-de-derby-ul-moldovei-cu-sc-otelul-va-fi-greu-la-galati-dar-avem-valoarea-si-calitatea-necesare-pentru-a-castiga-19239291

https://liga2.prosport.ro/seria-1/complexul-siderurgic-din-galati-din-nou-sponsor-oficial-al-echipei-reprezentative-a-orasului-sc-otelul-si-a-atras-noul-partener-chiar-inainte-de-startul-in-liga-2-ceea-ce-se-intampla-acum-19239266

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dorinel-munteanu-isi-avertizeaza-jucatorii-cu-o-saptamana-inainte-de-startul-ligii-2-ori-inteleg-ca-trebuie-sa-traga-pentru-echipa-ori-daca-nu-ne-despartim-sc-otelul-si-a-prezen-19239080

Răzvan STÎNGĂ 05 Aug. 2022, 15:23 Liga 2
Pe aceeași temă