Dorinel Munteanu nu consideră un dezavantaj programul din play-off al SC Oțelul. Antrenorul, încrezător înaintea partidei cu Poli Iași. Plusul remarcat

Andrei PASCU 17 Mar. 2023, 17:16 Liga 2
Dorinel Munteanu nu consideră un dezavantaj programul din play-off al SC Oțelul. Antrenorul, încrezător înaintea partidei cu Poli Iași. Plusul remarcat

SC Oțelul va evolua duminică în prima etapă a play-off-ului de Liga 2, cu Poli Iași, pe teren propriu. Dorinel Munteanu a îndeplinit un prim obiectiv, prezența în grupa de promovare, iar acum vrea cât mai multe puncte în următoarele 10 meciuri, pentru ca SC Oțelul să urce în SuperLiga României.

Faptul că gălățenii vor juca împotriva primelor două clasate din play-off în primele două etape nu îl deranjează pe antrenor, care își dorește, în primul rând, prestații cât mai bune în duelurile de acasă, SC Oțelul fiind puternic susținută pe stadionul propriu, de la Galați.

Dorinel Munteanu, analiza play-off-ului și a partidei SC Oțelul – Poli Iași

Dorinel Munteanu vrea să vadă dăruire din partea jucătorilor și pentru a face fanii să vină în număr cât mai mare la meciuri, iar ei să împingă SC Oțelul de la spate și să poată lua cele trei puncte încă din primul joc, cu Poli Iași.

Ne-am atins obiectivul, am intrat în play-off, acum suntem în fața primului joc, va fi unul disputat. Fiecare echipă își face calcule, noi le facem pe ale noastre. Încercăm să nu dezamăgim suporterii, încercăm să facem tot ce putem pentru a face puncte, pentru a ne îndrepta spre promovare.

Ajungând aici, e clar că toate gândurile au un singur țel, de a promova! Sincer, pentru mine nu contează programul, nu am avut preferințe, pentru că sunt puncte puse în joc și acasă, și în deplasare. Trebuie să ne batem pentru ele și nu m-am gândit la tragerea la sorți.

Pentru noi, meciurile de acasă ne avantajează mult, avem în spate un public minunat, sper ca și la meciul cu Iași să fie în număr cât mai mare, să ne susțină. Împreună cu ei am ajuns unde am ajuns, dar e importantă atitudinea jucătorilor, e importantă și imaginea echipei.

Faptul că oamenii vin la stadion, demonstrează că suporterii sunt alături de echipă, nu avem presiune, dar trebuie să ne gândim că suporterii au venit lângă noi datorită rezultatelor. Vreau continuitate la echipă, vreau ca obiectivul nostru principal să fie pe aceste 10 jocuri, e foarte important”, a spus Dorinel Munteanu înaintea partidei cu Poli Iași.

SC Oțelul, meciuri cu primele două clasate în primele două etape din play-off

Conform tragerii la sorți pentru stabilirea țintarului, gălățenii vor întâlni, în primele trei runde, Poli Iași (acasă, 19 martie), Steaua (acasă), Dinamo (deplasare).

SC Oțelul începe play-off-ul de Liga 2 de pe locul 3, cu 36 de puncte, la patru puncte de primele două clasate, Steaua și Poli Iași.

Clasamentul play-off-ului Ligii 2:

  1. Steaua – 43 puncte
  2. Politehnica Iaşi – 40
  3. SC Oţelul Galaţi – 36
  4. Unirea Dej – 32
  5. Gloria Buzău – 31
  6. Dinamo – 31

Foto și video: SC Oțelul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 17 Mar. 2023, 17:16 Liga 2
Pe aceeași temă