Dorinel Munteanu, afirmație puternică în contextul unui start bun de Liga 2 pentru SC Oțelul: ”Vom fi într-o formă foarte bună în noiembrie”. Adversara numită în lupta pentru primele locuri: ”Revine, am luat-o mereu în calcul”

Andrei PASCU 07 Sep. 2022, 19:37 Liga 2
Dorinel Munteanu, afirmație puternică în contextul unui start bun de Liga 2 pentru SC Oțelul: ”Vom fi într-o formă foarte bună în noiembrie”. Adversara numită în lupta pentru primele locuri: ”Revine, am luat-o mereu în calcul”

SC Oțelul are un start bun de campionat în Liga 2, chiar dacă se află în categoria echipelor nou-promovate. Va începe runda a 6-a de pe locul 2, dar jocul e posibil să crească și formația să arate mai bine, dacă ne raportăm la declarațiile făcute recent de Dorinel Munteanu.

Antrenorul gălățenilor a spus că nu se uită la clasament în momentul de față și că se concentrează doar pe ridicarea nivelului de joc al fotbaliștilor săi. A făcut și o promisiune îndrăzneață suporterilor, anume că în noiembrie va atinge SC Oțelul ritmul de joc pe care el îl dorește.

Dorinel Munteanu, anunț îndrăzneț: ”O să ajungem la o formă foarte bună în noiembrie”

Astfel, dacă formația din Galați va da un randament în raport cu cele anunțate de Dorinel Munteanu, atunci va fi în mod cert o favorită la promovarea în SuperLiga României.

Deși după etapa a 5-a SC Oțelul putea fi pe primul loc cu puțin noroc, Dorinel Munteanu e mai interesat să ia lucrurile pas cu pas și să nu se raporteze de acum la șansele echipei sale de a termina ierarhia între primele poziții.

Nu pot să fiu mulțumit de ce am realizat până acum. Le-am spus băieților după meciul trecut că am fost foarte mulțumit de cum s-au prezentat la jocul cu Poli, dar asta nu înseamnă nimic. Trebuie să creștem și mai mult în joc, pentru că am spus de la început că echipa va începe greoi campionatul, pentru că am început repede sezonul, dar o să ajungem la o formă foarte bună în noiembrie.

(N.r. – După etapa a 5-a, cu puțin noroc, SC Oțelul putea fi pe locul 1) Nu mă încălzea cu nimic această poziție, sincer, pentru că deocamdată nu mă uit la clasament (n.r. – râde). Să mai treacă etape, mai multe etape și apoi voi lua în calcul clasamentul. Acum, ne concentrăm pentru fiecare meci, pentru fiecare antrenament, să ne îmbunătățim jocul, să crească băieții în valoare, astea sunt obiectivele deocamdată.

Clasamentul deocamdată nu mă interesează, la final doar”, a declarat Dorinel Munteanu în cadrul unei conferințe de presă.

Dorinel Munteanu e convins că FK Miercurea Ciuc va conta în lupta la primele locuri

Referitor la echipele care se vor bate pentru promovare, Dorinel Munteanu a numit una singură pe care o vede o pretendentă la primele poziții, FK Miercurea Ciuc. E convins că anumite formații puternice, care au început sezonul ceva mai slab, se vor prezenta mai bine în rundele următoare.

Munteanu a remarcat și jocul bun al nou-promovatelor CSM Slatina, CSC Dumbrăvița sau Progresul Spartac.

Echipele care au pretenții au început mai greu campionatul, dar își vor reveni. Echipele nou-promovate au făcut câteva rezultate bune, așa cum e și Spartac, căreia nimeni nu îi dădea șanse, dar eu cred că va pune probleme. Așa vor fi și Dumbrăvița, Slatina.

Revine în joc, din punctul meu de vedere, Miercurea Ciuc, pe care eu am luat-o tot timpul în calcul”, a mai afirmat Dorinel Munteanu.

SC Oțelul, depășită doar de Unirea Dej în clasamentul Ligii 2

SC Oțelul are 11 puncte după primele cinci runde din Liga 2 și e pe locul 2, fiind devansată doar de Unirea Dej, care are cu un punct mai mult.

Referitor la parcursul gălățenilor de până acum, în partida de debut, cu Politehnica Iași, de la Galați, au scos un punct, 0-0, iar apoi, la Clinceni, au învins Dinamo cu scorul de 3-1. Ulterior au trecut de nou-promovata Unirea Constanța cu scorul de 3-2, au făcut 1-1 cu CS Comunal Șelimbăr în deplasare, iar sâmbătă au învins Poli Timișoara la limită, scor 1-0.

Etapa următoare, a 6-a, aduce o nouă deplasare pentru SC Oțelul, care va evolua contra unei nou-promovate, Progresul Spartac.

Foto: Sorin Pană / Mediafax Foto
Video: SC Oțelul

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/au-fost-stabilite-meciurile-din-turul-3-al-cupei-romaniei-toate-echipele-din-liga-2-intra-in-competitie-steaua-merge-la-moreni-dinamo-la-tunari-iar-poli-timisoara-joaca-la-resita-19244321

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-6-a-a-ligii-2-va-avea-in-componenta-sa-derby-ul-fotbalului-romanesc-dinamo-steaua-runda-incepe-la-buftea-si-se-termina-la-miercurea-ciuc-19244225

https://liga2.prosport.ro/seria-1/razvan-gorovei-a-adus-victoria-pentru-sc-otelul-in-partida-cu-poli-timisoara-jucatorul-venit-in-vara-la-nou-promovata-pune-echipa-mai-presus-de-orice-m-am-adaptat-repede-si-mister-e-multumi-19244145

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-a-ramas-singura-echipa-neinvinsa-in-acest-sezon-de-liga-2-dorinel-munteanu-dupa-victoria-cu-poli-timisoara-jocul-se-cam-ridica-la-ce-pretentii-am-eu-19243961

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-timisoara-merge-foarte-prost-mai-ales-ofensiv-bogdan-andone-vorbeste-despre-ocazii-si-faze-fixe-dupa-esecul-cu-sc-otelul-19243893

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 07 Sep. 2022, 19:37 Liga 2
Pe aceeași temă