Dorinel Munteanu a pierdut procesul cu FCSB și Fiscul din Germania l-a făcut bun de plată: ”Dumnezeu o să vadă și o să facă dreptate într-un fel sau altul”

Cornel POPESCU 18 Nov. 2022, 15:31 Liga 2
Dorinel Munteanu a pierdut procesul cu FCSB și Fiscul din Germania l-a făcut bun de plată: ”Dumnezeu o să vadă și o să facă dreptate într-un fel sau altul”

Dorinel Munteanu (54 de ani), acum antrenor al echipei SC Oțelul Galați, a pierdut procesul cu clubul deținut de Gigi Becali, FCSB, la care a fost jucător în perioada 2004 – 2005, pe când purta numele de Steaua.

FCSB nu i-a plătit lui Dorinel Munteanu impozitele pe venit în perioada în care fostul internațional român a jucat la trupa deținută de Gigi Becali, iar acum este bun de plată.

Dorinel Munteanu și FCSB s-au judecat ani la rând în acest caz, iar clubul din prima ligă a avut câștig de cauză în ultima instanță.

Dorinel Munteanu a pierdut procesul cu FCSB și trebuie să plătească 200.000 de euro

Astfel, Dorinel Munteanu este nevoit să achite 200.000 de euro către Fiscul din Germania.

”Am avut proces, am pierdut, acum sunt bun de plată. Trebuie să plătesc la Fiscul german vreo 200.000 de euro. Toate instanțele din România au dat câștig de cauză FCSB-ului, acum sunt bun de plată.

Dumnezeu o să vadă și o să facă dreptate într-un fel sau altul. Eu nu am cerut niciun ban de la domnul Becali, doar să facă o confirmare a plății taxelor pentru mine din contractul de la vremea respectivă. Nu s-a făcut acest lucru.

Sunt oameni în jurul dânsului care probabil au alte interese. Cert este faptul că am pierdut și trebuie să plătesc. Procesul s-a încheiat acum vreo 3 luni.

Când am plecat din Germania, Fiscul mi-a pus poprire pe acei bani. Acum își iau banii. Cred că i-au și luat, dacă nu mă înșel”, a dezvăluit Dorinel Munteanu, la GSP Live.

Dorinel Munteanu a și antrenat FCSB în perioada octombrie – decembrie 2008. Pe SC Oțelul o conduce din iulie 2021 și are la activ o promovare din Liga 3 în Liga 2.

Foto: SC Oțelul Galați 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-penultimei-etape-din-liga-2-stabilita-in-2022-derby-ul-rundei-poli-iasi-dinamo-se-joaca-sambata-steaua-fc-brasov-a-fost-pus-duminica-19253974

https://liga2.prosport.ro/seria-1/sc-otelul-invinge-dar-nu-convinge-succes-la-limita-cu-minaur-baia-mare-si-intra-in-grupul-celor-cinci-echipe-cu-25-de-puncte-cristi-munteanu-remarca-absenta-lui-dorinel-munteanu-el-e-diri-19253936

Cornel POPESCU 18 Nov. 2022, 15:31 Liga 2
Pe aceeași temă