„Doresc să antrenez Buzăul”

05 Jan. 2009, 15:20 Liga 2

Zilele acestea, conducerea clubului din Crâng va lua o decizie în ce privește numirea unui nou antrenor principal. După cum se știe, favorit pentru acest post este Ion Balaur, ultima dată pe banca tehnică a divizionarei secunde CS Buftea. Fost jucător al grupării buzoiene în anii de glorie, “Bala”, cum îi spun prietenii, ne-a acordat un scurt interviu.

Sunteți foarte aproape de a reveni la Buzău, dar în postură de antrenor principal.
Deocamdată, nu pot spune nimic concret, deoarece am fost plecat în vacanță. Probabil că mâine sau joi voi fi sunat de conducerea clubului din Crâng, cu care ultima dată am discutat înainte de Crăciun.

Vă tentează propunerea celor de la Buzău, având în vedere situația echipei?
Sigur că îmi doresc să antrenez Gloria, chiar dacă pentru formația buzoiană acest campionat pare total compromis. Trebuie să existe o alternativă pentru viitor și vrem să facem ceva în acest sens.

Poate fi vorba despre o provocare pentru dumneavoastră?
Normal. Am experiență ca antrenor și am petrecut câțiva ani la Buzău și, sincer, credeam că nu voi mai pleca de acolo. În acea perioadă am avut multe satisfacții ca jucător și vreau să am în continuare. La Buzău am lăsat în urmă niște prieteni, foști colegi de echipă, dar și alții. Mă bucur că nici suporterii nu m-au uitat.


Dacă semnați cu gruparea din Crâng, nu o să veniți cu mâna goală…

Într-adevăr, voi lua cu mine mai mulți jucători. Este un avantaj, deoarece am lucrat cu ei, pe când dacă erau aduși alții, dura ceva timp până ne cunoaștem mai bine. Situația este una foarte dificilă, așa că trebuie să ne mișcăm repede pentru a da randament.

 

Articol scris de Adi SOARE

05 Jan. 2009, 15:20 Liga 2
Pe aceeași temă