VIDEO | Olimpia și-a spălat păcatele după eșecul de la Caransebeș. Jucătorii lui Bodea au răspuns provocării Ice Bucket

Marius ANGHEL 02 Sep. 2014, 19:15 Diverse

Marți, pe stadionul din Satu Mare, clubul Olimpia a participat la două lucruri inedite. Echipa din Liga a II-a a acceptat provocare președintelui clubului Dan Băbuț și a participat la „Ice Bucket Challenge”, o acțiune care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Mai apoi, jucătorii sătmăreni au schimbat pase și au oferit sfaturi celor de la Casa de Copii din Halmeu.

Olimpia Satu Mare este prima echipă de fotbal din România care și-a turnat apă cu gheață pe cap. Până acum, doar anumiți jucători de la diverse cluburi, și nu în efectiv complet, au acceptat provocarea. După antrenamentul de dimineață, în jurul orei 12.30, sătmărenii au luat cele 30 de găleți, le-au umplut cu apă și gheață, iar mai apoi și le-au turnat pe rând pe cap, chiar și antrenorii Cosmin Bodea și Lulu Dragomir.

„Mă bucur că băieții au răspuns pozitiv, chiar aveau nevoie de un duș rece după meciul de la Caransebeș. Dincolo de asta, am făcut acest lucru cu un scop caritabil, am adus de la Halmeu 15 copii care au jucat fotbal cu băieții, iar de la stadion nu au plecat cu mâna goală ci cu mingi de fotbal și tricouri. Sperăm ca această acțiune să continue și fiecare echipă să facă o faptă bună”, a declarat Dan Băbuț.

La rândul lor, sătmărenii i-au provocat mai departe la „Ice Bucket Challenge” pe Ioan Câmpan – președintele Consiliului de Administrație, pe consilierul Magyar Lorand, și pe echipa colegă de serie, Șoimii Pâncota.

„Este un lucru deosebit, atât pentru noi cât și pentru copiii din Halmeu. Vedem că viața nu este chiar așa de simplă, sunt alți copii care au nevoie de mai mult sprijin și afecțiune din partea noastră. Suntem bucuroși că-i avem aici și că putem să le oferim minute din timpul nostru liber”, a spus căpitanul Olimpiei, Cosmin Iuhas.

VEZI o GALERIE FOTO de la eveniment

În altă ordine de idei, Olimpia Satu Mare stă în cea de-a doua etapă din Liga a II-a care se va desfășura sâmbătă. Amicalul cu CFR Cluj nu se mai dispută, iar următorul meci va fi cel din faza a V-a a Cupei României din 9 septembrie. Atunci va juca în deplasare la Unirea Jucu.

Sursa: Informația zilei

Marius ANGHEL 02 Sep. 2014, 19:15 Diverse
Pe aceeași temă