Veste tristă pentru Petrolul. A murit încă un component al echipei care întâlnea Liverpool, o ”figură emblematică a istoriei clubului”

Marius ANGHEL 02 Jan. 2021, 12:40 Diverse

Veste tristă pentru petroliști la început de an. Camil Oprișan, fostul jucător și antrenor al clubului ploieștean, a încetat din viață în a doua zi din 2021. Component al echipei Petrolul care întâlnea Liverpool în 1966 și o învingea cu 3-1 a murit la 73 de ani.

Anunțul morții lui Oprișan l-a făcut clubul Petrolul pe site-ul oficial.

Ca jucător, Oprișan a evoluat pentru Petrolul în perioada 1964 – 1973, cu excepția sezonului 1965/1966, când a activat la Siderurgistul Galați. În acel sezon, echipa praheană câștiga ultimul titlu de campioană pe care le are în palmares.

”Început de an trist pentru familia petrolistă! S-a stins din viață, la vârsta de 73 de ani, Camil Oprișan, una dintre figurile emblematice ale istoriei clubului nostru.

Component al generației care, din postura de campioană a României, disputa, în 1966, cele trei întâlniri cu FC Liverpool din cadrul Cupei Campionilor Europeni, Camil Oprișan a fost strâns legat, de-a lungul vieții, de culorile „galben-albastre”. A fost jucător și, în mai multe rânduri, antrenor al primei echipe, descoperitor de talente și mentor al multor generații de jucători, precum și șef al Centrului de Copii și Juniori al FC Petrolul Ploiești.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Odihnește-te în pace, Camil Oprișan!”, a comunicat Petrolul.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-si-turris-oltul-in-pericol-sa-piarda-doi-fotbalisti-razvan-matis-si-florian-haita-au-fost-rechemati-la-pregatiri-de-viitorul-constanta-19163301

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-a-gasit-inlocuitori-pentru-demisionarii-din-conducere-legendele-care-iau-locul-altor-glorii-ale-clubului-ploiestean-19163184

Marius ANGHEL 02 Jan. 2021, 12:40 Diverse
Pe aceeași temă