Utiștii au adus raze de speranță pentru 24 de copii sărmani

Marius ANGHEL 18 Dec. 2013, 18:41 Diverse
Utiștii au adus raze de speranță pentru 24 de copii sărmani

După ce marți au donat medicamente și alte produse farmaceutice pentru șase 6 copii abandonați de părinți la Spitalul de Pediatrie, ieri utiștii au adus puțină bucurie în casele a patru familii vitregite de soartă. Fotbalistul Bogdan Apostu și Colin Mesz, vicepreședintele Suporter Club UTA, au văzut cu ochii lor în ce condiții trăiesc 24 de copii, nouă dintre care doar într-o familie din Sâmbăteni, unde s-au efectuat două transporturi.

Cei doi au mai oferit alimente (pâine, brânzeturi, carne, făină, zahăr, ulei, dulciuri sau citrice), îmbrăcăminte și încălțăminte și membrilor altor trei familii sărmane din Arad, Cicir și din nou Sâmbăteni.

„Nu ne-a venit să credem în ce condiții grele trăiesc acești oameni, de neconceput pentru anul 2013. Am fost impresionați mai ales de cei mici, care nu au nicio vină că nu au ce mânca sau cu ce se încălzi pe timp de iarnă. Când vezi șapte suflețele înghesuite într-o cameră neîncălzită, te gândești cât de nedreaptă e viața uneori. Și nu noi avem nevoie de mediatizare, ceea ce am făcut noi este infim față de nevoile acestor oameni. De mediatizare au nevoie aceste familii sărmane, iar oamenilor de bine care au de oferit puțin din puținul lor în preajma Sfiintei Sărbători de Crăciun i-aș ruga să ne contacteze la numerele de telefon 0743119919 sau 0745381809″, ne-a mărturisit Apostu.

Acțiunea umanitară a utiștilor a fost posibilă prin sponzorizările făcute de: Von Meister, RodSpectra, Farmaciile Sinapis, Helvetika Milk, Taverna Pecicană, Fundația Rotaract, Mișcarea Arădeană, Brutăriile Ratio și bineînțeles Suporter Club UTA.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 18 Dec. 2013, 18:41 Diverse
Pe aceeași temă